Skrällen: ”Meghan och Harry kan inte betala”

Meghan och prins Harry.

Vad har hänt med Meghan och Harry? De bor i ett jättehus i Beverly Hills, men kan inte betala sina räkningar.

 

Nu är ju begreppet ‘pank’ kanske lite relativt när man talar om kungligheter, men enligt uppgifter i brittiska medier har prins Harry och Meghan så pass mycket ebb i kassan att de tvingats be prins Charles om hjälp. Och det är jätteräkningen från deras privata säkerhetsföretag som har ställt till det.

Meghan och prins Harry i bil.

Alltid med en livvakt i bilen.

Beskedet att de brittiska myndigheterna inte längre kommer att stå för familjens livvakter ska helt enkelt ha blivit spiken i kistan.

Prins Harry, Meghan och sonen Archie, 1, behöver ha ett team av livvakter som bevakar dem på heltid, dygnet runt, året runt. Och sedan en månad tillbaka måste de nu stå för denna astronomiska kostnad själva. Enligt brittiska medieuppgifter handlar det om uppemot 5o miljoner svenska kronor om året.

Därför har Meghan och Harry slut på pengarna

Meghan prins Harry och Archie

Coronakrisen har satt stopp för nya karriären. Samtidigt som Meghan och Harry måste punga ut med 50 miljoner bara för livvakterna.

Särskilt Harry ska ha reagerat på det beskedet med misstro och chock. Daily Mails källa uppger att han in i det sista trott att de skulle få behålla sina brittiska poliser även på amerikansk mark, på grund av hans egen position som sexa i tronföljden, och utifrån de hot som riktas mot honom som före detta officer.

prins harrys första ord

Deppigt, Harry.

Räddningen kom i form av pappa Charles, som nu har tvingats gå in och betala Meghans och Harrys mångmiljonskuld till de brittiska skattebetalarna, en saftig räkning på 28 miljoner svenska kronor som avser lyxrenoveringen av Frogmore Cottage, ett hus som de fortfarande hyr men där de nu inte ska bo.

Meghans och prins Harrys nya hem Frogmore Cottage i Windsor.

Nu ”övergivna” Frogmore Cottage, ett stenkast från Windsor Castle.

”Meghan flög in sin trädgårdsdesigner”

– En av de största kostnaderna för Frogmore var att Meghan och Harry flög in en trädgårdsdesigner från USA, och så ville Meghan ha en privat tennisbana på tomten, säger en källa till Daily Mail.

Så nu är frågan: Vem betalar hyran för Meghans och Harrys hyrda jättehus i bergen utanför Beverly Hills?

Meghans och prins Harrys nya hus i Los Angeles.

Huset som Meghan och Harry just nu hyr av filmmogulen Tyler Perry. Fast det ryktas att de får bo gratis.

Foto: TT.