Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Sophie av Wessex skjuter skarpt...

26 jun, 2009, 09:12 
https://image.svenskdam.se/image-5470953?imageId=5470953&width=1320&height=689
Agneta Nisbeth
Sophie av Wessex, prins Edwards hustru, visade häromveckan att hon hade oväntat stora kunskaper i lerduveskytte. Hon var tillsammans med några väninnor i slottsparken i Windsor, laddade med var sitt gevär, för att samla in pengar till barn med dyslexi.
Annons

Det var som vanligt ett välgörenhetsarrangemang, men Sophie och hennes tjusiga väninnor lyckades ändå ha riktigt kul under dagen. Det visade sig att hon hade oväntat stora kunskaper i lerduveskytte och lyckades pricka en hel del “duvor”.

Man samlade under dagen in pengar till förmån för barn med bland annat dyslexi. Hur mycket pengar man fick in vet vi inte, bara att Sophie även tidigare lyckats skjuta ihop en hel del välgörenhetsslantar på just detta, att skjuta lerduvor. Snyggt och praktiskt klädd var hon också, men vad anstår annars en kunglighet?

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

 

Foto: TT

Annons