Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Vår egen modebloggare knäckte nyheten om Madeleines klänning

12 aug, 2009, 13:42 
https://image.svenskdam.se/image-5470953?imageId=5470953&width=1320&height=689
Agneta Nisbeth
Annons

Prinsessan Madeleines klänning var en Fendi.
Prinsessan Madeleines klänning var en Fendi.

Det var vår egen eminenta modebloggare Lotta Wretman som knäckte nyheten om prinsessan Madeleines förlovningsklänning. Det visade sig vara en Fendi!

På sin blogg, Lottas Modeblogg, här på svenskdam.se skriver Lotta Wretman om allt som rör mode och kungligheter. Och är det någon som kan allt om kunglig stil så är det hon!

Lotta Wretman, vår egen modebloggare.
Lotta Wretman, vår egen modebloggare.

Bara en timme efter att pressträffen var slut kunde hon avslöja alla detaljer kring prinsessan Madeleines förlovningsklänning – först av alla.

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Då var spekulationerna redan i full gång om vem som hade skapat den vackra klänningen i sidenchiffong. Många olika namn och modeskapare var på tal. Men Lotta Wretman vet att berätta – det var en en Fendi!

Lotta visar också upp en annan bild på den snygga Fendi-klänningen där man ser precis hur den är skuren. Den heter Silk Tired Dress och är en crèmefärgad skapelse i siden. Och skulle ni vara sugna på att köpa en likadan så hälsar Lotta att den kostar 1200 Euro, eller nästan 13 000 kronor…

Läs mer på Lottas modeblogg här:

Av Agneta Nisbeth

Foto: Patrik Österberg(All Over Press, Charles Hammarsten


Annons