Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Victoria delade ut pris till vännen Karl-Johan

23 sep, 2014, 09:56 
Agneta Nisbeth
Annons
victoria-ste-1

Kronprinsessan Victoria delade ut årets Pontus Schultz-pris till H&M:s Karl-Johan Persson tillsammans med Lisen Schultz.

Kronprinsessan Victoria anlände under måndagen till ett seminarium som arrangerades av Pontus Schultz stiftelse för ett mänskligare näringsliv på Filmhuset i Stockholm tillsammans med styrelseordföranden i stiftelsen Sara Öhrvall och Lisen Schultz, styrelsemedlem.

victoria-2-ste

Kronprinsessan bar en outfit från H&M och ni kan läsa mer om detta på Kungliga modebloggen här››.

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
victoria-2-ao

Efter kaffe och lite mingel var det dags för prisutdelning.

Priset gick till svenska klädföretaget H&M:s vd Karl-Johan Persson – Karl-Johan hans maka Leonie Persson är också är personliga vänner till kronprinsessan.

victoria-ao

Pristagaren höll också ett tal där han bland annat sa:

Annons

– Ett program vi håller på med är att minska klädernas miljöpåverkan och vi har lanserat ett återvinningsprogram för kläder. Kunderna ska kunna lämna sina kläder till oss som de inte längre vill ha. 8000 ton har det blivit hittills.

victoria-ao

Årets tema var De begränsade resursernas potential och moderator för seminariet var Jenny Strömstedt. Seminariet inleddes med ett samtal med Lisen Schultz, stiftelsens grundare.

victoria-3-ste

Av Agneta Nisbeth

Foto: Stella Pictures, All Over Press

Annons