Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Victoria i Sydkorea – firar första OS-silvret!

14 mar, 2018, 14:00 
Heja Sverige! Kronprinsessan Victoria har precis landat i Sydkorea och det blev en riktigt härlig rivstart – Zebastian Modin tog OS-silver direkt.
Annons

– Grattis Zebastian!

Nu är kronprinsessan på plats vid de Paralympiska vinterspelen i Pyeongchang i Sydkorea. Hon landade tidigare idag och det blev OS-silver direkt.

Längdskidåkaren Zebastian Modin, 23, tog andraplatsen i sprintfinalen och Victoria gratulerade med en varm kram. Självklart iförd blågul halsduk och med svenska flaggan i högsta hugg.

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Programmet är intensivt och Victoria har även hunnit med att följa Sveriges paraishockeymatch mot Norge. Tyvärr blev det förlust, trots det svenska lagets kämpainsats och Victoria intensiva hejande på läktaren.

Nu väntar fyra dagar tillsammans med den svenska OS-truppen innan hon flyger hem till Stockholm och familjen igen på lördag.

Foto: Svenska Parasportförbundet och Stella Pictures

Annons