Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Victoria skippar tärnorna – väljer desto fler näbbar

16 jun, 2010, 09:06 
https://image.svenskdam.se/image-5470953?imageId=5470953&width=1320&height=689
Agneta Nisbeth
Annons

Victoria och Daniel samt två av brudnäbbarna, prinsessan Catharina-Amalia och prins Christian.
Victoria och Daniel samt två av brudnäbbarna, prinsessan Catharina-Amalia och prins Christian.

Igår avslöjade hovet att kronprinsessan Victoria helt valt bort att ha tärnor på sitt bröllop på lördag – istället väljer hon att ha desto fler brudnäbbar.

Det blir inga brudtärnor på Victorias och Daniels bröllop – istället kommer brudparet att åtföljas av tio små brudnäbbar. Det passar den barnkära kronprinsessan bra att omge sig med en stor barnaskara på sin stora dag.

Idag avslöjas det vilka som får det ärofyllda uppdraget, men som vi tidigare skrivit handlar det om kronprinsessans gudbarn – och så Daniels syskonbarn förstås. Catharina-Amalia av Holland och Christian av Danmark är redan klara.  Vi återkommer under dagen när hovet släppt nyheten.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Läs mer här:

Av Ann-Sofie Lundin

Foto: IBL

Annons