Victorias och Daniels fina gest under krisen hyllas av kändiseliten: "Anar inte hur mycket det betyder"

Victoria och prins Daniel var och besökte Roy Fares.

Kronprinsessan Victoria syns ute trots coronapaniken.Nu hyllas hon för sin senaste gest.

Det var länge relativt tyst kring både kronprinsessan Victoria och prins Daniel. Kronprinsessans kalender blev plötsligt rensad på uppdrag – och många förutsatte nog att Victoria skulle stanna hemma och rida ut krisen kring coronaviruset.

Men Victoria och hennes make vägrar bli osynliga. I veckan har de klivit fram igen och gjort flera officiella besök.

Coronaviruset: Daniel och Victoria hyllas för gesten

Ett av dem var hos kändisbagaren Roy Fares. Vi vet alla att prins Daniel brinner för företagare, så det är ganska logiskt att han och Victoria valde att hälsa på och stötta Roys bageri Mr Cake i Stockholm.

“Tack till kronprinsessparet för ert fina besök. Ni anar inte hur mycket det betyder för mina medarbetare och mig. 😍 Vi jobbar just nu dygnet runt med att göra allt vi kan för att behålla vår personal och inte behöva stänga ner. Tack från hela mitt hjärta. Ert stöd och engagemang inger hopp”, skriver Roy på Instagram.

Den här insatsen från kronprinsessparet har inte passerat obemärkt. I Roys kommentarsfält hittar vi gott om kändisar som reagerar med värme och glädje på nyheten om deras besök hos Mr Cake.

“Vad fint!!! 🙌🏼😍Och stort!!”, skriver tv-profilen och musikern Pernilla Wahlgren.

“Fantastiskt”, skriver sångerskan Emilia de Poret.

Dessutom har både Centerpartiets partiledare Annie Lööf och före detta skidåkaren Anja Pärson skrivit hjärt-emojis under bilden.

Daniel och Victoria gjorde fler besök

Gårdagen var hektisk för Victoria och Daniel. Vid lunchtid dök de upp på Kungliga Tekniska Högskolan i Stockholm för att träffa en grupp KTH-forskare som utvecklar ett nytt coronatest. Därefter bar det vidare till Region Stockholm och den Regionala särskilda sjukvårdsledningen (RSSL) som tillsammans med Smittskydd Stockholm leder insatsen med att begränsa spridningen av coronaviruset och covid-19.

 

LÄS OCKSÅ: Victorias kärleksgest för Daniel överraskade alla