Video: Drottning Rania på semester i Medelhavet

Drottning Rania med barnen på semester i Italien.

Drottning Rania med barnen på semester i Italien.

Kung Abdullah och drottning Rania med barnen.

Kung Abdullah och drottning Rania med barnen.Kung Abdullah och drottning Rania väckte ingen större uppmärksamhet när de tillsammans med sina barn promenerade runt på den lilla italienska ön Lipari i onsdags.

Kung Abdullah och drottning Rania och familjens alla barn är på semester i Medelhavet med sin lyxyacht Delma. I tisdags var den jordanska kungafamiljen i Italien, på den lilla italienska ön Lipari som ligger utanför Siciliens kust. Kungen och drottningen samt barnen kronprins Hussein, prins Hashem, prinsessan Iman och prinsessan Salma sågs vandra runt som vilken semestrande familj som helst på stadens gator.

Till Stromboli

Innan kungaparet kom till Lipari hade de också tagit en tur till den närliggande ön Stromboli. Drottning Rania skriver själv på sin twitter att hon klättrat upp för den kända vulkanen och att det var en fantastisk utsikt därifrån.

Mot Malta

Kungen och drottningen tittade in i olika affärer och köpte också några lokala souvenirer som en burk kapris, rapporteras det från Italien. Familjen åt sedan en lunch på ön innan de åter bordade sin egen yacht för att fortsätta semestern på Malta dit de beräknas ankomma under dagen.

Läs även:

Drottning Ranias privata bild från Victorias bröllop››

Av Agneta Nisbeth

Foto: Stella Pictures

httpv://www.youtube.com/watch?v=9YcUJPg215M&feature=player_embedded