Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Anders Bagges beslut med hustrun Johanna – fyra år efter bröllopet

08 jun, 2022, 17:00 
AvIndra Nordemar

Anders och Johanna Bagge har tagit ett stort beslut i äktenskapet.

Annons
Här är Sveriges 5 rikaste!Brand logo
Här är Sveriges 5 rikaste!

Anders Bagge, 54, och Johanna Lind Bagge, 50, var vänner i flera år innan kärleken började blomstra mellan dem.

– Jag har känt Anders i 16 år och vi älskar hundar och vi har gemensamma vänner och samma intressen. Det är helt enkelt vänskap som har övergått till kärlek, sa Johanna när hon bekräftade förhållandet 2016.

I dag är de gifta och firar fyraårig bröllopsdag i augusti i år.

Sedan de slog sina påsar samman har de bott i Anders hus som han byggt upp under nära 15 års tid. Men nu har har de tagit ett beslut att lämna den 1100 kvadratmeter stora villan på Färingsö.

– Huset som vi har nu äger jag, nu får vi chansen, att jag och Johanna får ett gemensamt boende för första gången. Det är vi som öppnar dörren första gången, det är vi som lagar mat för första gången och det är vi som sover första gången, berättar Anders för Expressen.

Anders Bagges hus på Färingsö.

Anders och Johanna Bagges beslut – lämnar

Flyttlasset går till 1600-tals slottet Rastaborg på Ekerö. Faktum är att Anders haft ögonen på det nya pampiga boendet sedan länge.

Annons

– Jag tittade på det här stället och missade det förra gången. Då hann de som hade det innan mig före, säger han och fortsätter:

– Det är väldigt häftigt faktiskt. Det är ett slott där det innan har varit olika verksamheter som gör att vi kan jobba med just våra projekt och få det lite mer uppdelat.

Det anrika slottet som de i sommar flyttar in i har en kvadratmeteryta som uppgår till 1500, fördelat på en huvudbyggnad, två sidobyggnader, ett garage och en grindbyggnad, samt en tomt på svindlande sex hektar.

Nya hemmet – slott på 1500 kvadratmeter

Paret som bor på Rastaborg i nuläget köpte slottet för en hisnande prislapp på 40 miljoner kronor.

Till en början kommer Anders och Johanna att hyra sitt nya residens tills dess att deras hem på Färingsö är sålt. Anders säljer det nämligen inte till vem som helst.

– Det kan vara sålt i sommar, det kan vara sålt om ett år. Lite grann är det väl att jag försöker hitta rätt form, hitta rätt köpare. Jag har hållit på ganska länge med att bygga studios och fina kontor. Man har lagt ner mycket hjärta och själ i det här. Man vill gärna att en ägare tar över och tycker om det. Det är en stor och viktig del för mig.

Vad slutnotan sedan blir för makarna Bagge återstår att se, men det lär inte bli någon billig historia.

Foto: TT

Annons