Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Angelina Jolie valde bort röda mattan för flyktingläger

24 sep, 2012, 09:22 
Agneta Nisbeth
Annons

Under söndagskvällen var det dags för den årliga Emmy-utdelningen i Los Angeles. Men Angelina Jolie var inte på plats – hon har besökt några flyktingläger igen.

Det är helt uppenbart att Angelina Jolie inte längre bara vill vara Hollywoodstjärna – skådespelerskan har nu fått ytterligare uppdrag för FN:s flyktingorganisation UNHCR – United Nations High Commissioner for Refugees.

Häromdagen hälsade hon på i ett flyktingläger i Kurdistan. Men hon har också träffat Iraks utrikesminister Hoshiar Zebari i Bagdad – som ni ser här på bilden. Men Angelina har också talat med flera andra Irakiska ledare om den allt mer akuta flyktingsituationen efter stridigheterna i Syrien.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Av Agneta Nisbeth

Foto: IBL Bildbyrå

Vi återkommer snart med ett reportage om Emmy-utdelningen.

Läs även:

Annons