Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

"Baywatch-kvinnans" tragiska livsöde – bor i dag på gatan

26 apr, 2024, 19:40 
Loni Willison
Hon var bikinimodellen som gifte sig med Baywatch-stjärnan Jeremy Jackson och tycktes ha allt. I dag lever Loni Willison på gatan.
Annons
5 Kändisar du inte skulle tro är lika gamlaBrand logo
5 Kändisar du inte skulle tro är lika gamla

Loni Willison kändes ett tag som en livs levande Baywatch-kvinna, med en stil som efterliknade de kvinnliga skådisarna i programmet, och ett yrke som gick ut på att posera i badkläder.

Att hon dessutom var gift med Baywatch-stjärnan Jeremy Jackson - som spelade Hobie Buchannon - bara bidrog till imagen. Och på röda mattan poserade hon och Jeremy som ett riktigt Baywatch-par.

Loni Willison och Jeremy Jackson poserar på röda mattan
Loni Willison och Jeremy Jackson 2011. Foto:/ CAPITAL PICTURES / TT

Men bakom stängda dörrar bubblade problem. 2014 skilde sig paret efter två år som gifta, och Loni har anklagat Jeremy för misshandel, enligt Page Six. I dag bor hon på gatan.

Annons

Baywatch-stjärnans exfrus tragiska öde

Runt 2010-talet ansågs Loni och Jeremy vara ett av Hollywoods hetaste par – han, en etablerad skådis, hon en fitnessmodell som prydde många populära omslag.

Men bara några år senare var bubblan spräckt. Äktenskapet sägs ha varit destruktivt, där Jeremy vid ett tillfälle ska ha försökt strypa Loni.

Efter skilsmässan 2014 ska Lonis liv fortsatt rasera. Hon förlorade sitt jobb och hem, samtidigt som hon kämpade med ett alkohol- och drogmissbruk, enligt The Sun.

2016 blev Loni hemlös, vilket hon är än i dag. Då och då fastnar hon på bild, där man kan se henne röra sig på Los Angeles gator.

Loni har även ställt upp på intervjuer där hon pratar om sitt liv, och hur hon "inte vill ha hjälp":

Annons

– Jag har inte pratat med Jeremy. Jag vill inte prata med mina vänner. Jag klarar mig alldeles utmärkt, sa hon till The Sun 2022, enligt Expressen.

Senast 13:e april i år fastande Loni på bild igen:

Loni Willison bär en madrass
Loni Willison är i dag hemlös, vilket hon varit sedan åtminstone 2016. Foto:London Entertainment / SplashNews.com

Baywatch-mannen pekas ut

2017 dömdes Jeremy till fängelse efter att ha knivhuggit en annan kvinna två år tidigare. I en Youtube-intervju har Loni sagt att det är ex-makens fel att hennes liv ser ut som det gör:

– Det var han som såg till att det blev så här.

Samtidigt undanber hon hjälp även här:

– Det finns inget som någon kan erbjuda mig, det finns ingen hjälp.

Foto: TT

Annons