Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Bianca Ingrossos galna pengasuccé – skänker bort miljonvinsten: "Fantastiskt”

14 jul, 2022, 07:00 
Bianca Ingrosso

Miljonregnet fortsätter för Bianca Ingrosso!

Annons
TV: Se Biancas panik inför Christian Bauer – Pernillas reaktion på beteendetBrand logo
TV: Se Biancas panik inför Christian Bauer – Pernillas reaktion på beteendet

Bianca Ingrosso har haft en strålande karriär de senaste åren. Hon har synts i flertalet tv-program och gjort succé med egna sminkvarumärket Caia Cosmetics. Snart är hon dessutom aktuell som programledare i en egen talk.

Framgångarna har också synts i plånboken. I den senaste årsredovisningen gjorde bolaget Bianca Ingrosso AB, som innefattar inkomsterna från från tv och sociala medier, en vinst på 27,8 miljoner kronor, enligt Breakit.

Bianca Ingrossos galna miljonvinst

Nu visar det sig även att Caia Sometics, som Bianca Ingrosso var med och grundade 2018, håvar in rejält med stålar. Förra året gjorde sminkvarumärket en vinst på 91 miljoner kronor, vilket är en fördubbling från föregående år (2020), enligt Breakit.

Annons

– Fjolåret var ett fantastiskt år. Det går inte att sticka under stol med. All heder både till grundarna och teamet som har lyckats med det. Och till våra fantastiska kunder som gillar det vi gör, säger vd:n Adeline Sterner till Breakit.

Bianca Ingrosso
Bianca Ingrossos bolag Caia Cosmetics, som hon var med och grundade 2018, dubblar vinsten.

Vinsten skänks bort till ägarna

Hela vinsten från fjolåret kommer att delas ut mellan ägarna. Det innebär att riskkapitalbolaget Verdane, som sitter på 60 procent av aktierna sedan i februari i år, får mest av vinsten.

Genom sitt bolag Sammy Holding AB äger Bianca Ingrosso fortfarande 11,5 procent av bolaget, vilket betyder att hon kommer få lite mer än tio miljoner kronor i egen ficka.

Foto: TT

Annons