Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Brad Pitt stannar – Angelina Jolie är gravid

16 apr, 2009, 13:34 
Agneta Nisbeth
För bara ett par veckor sedan var de nära att gå skilda vägar. Nu är Brad Pitt och Angelina Jolie åter i varandras armar. Anledningen? Skådespelerskan väntar parets sjunde barn.
Annons

 

Känslorna svänger både till höger och vänster i Hollywood. För bara några veckor sedan rapporterade säkra källor att filmvärldens hetaste par, Brad Pitt och Angelina Jolie, var på väg att gå skilda vägar. Nu är läget ett helt annat. Pitt och Jolie är återigen tillsammans och känslorna mellan dem är hetare än någonsin. Varför? Angelina väntar barn igen.

Beskedet kom som en chock

– Ja, det stämmer. Angie är gravid, bekräftar en familjekälla i tidningen Star.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Paret ska enligt uppgift ha försökt skaffa ett till barn i några månader men det har varit svårt och Pitt och Jolie ska ha varit nära att ge upp hoppet. Detta sägs också vara anledningen till de många gräl paret haft den senaste tiden.

– Beskedet kom som en fullständig chock, avslöjar källan.

Men trots att både Angelina och Brad blev rejält förvånade är de glada över den kommande tillökningen och är nu åter tillsammans på kärlekens väg.

– Angie är överlycklig, säger en källa.

Jolie sägs redan vara i tredje månaden så i höst beräknas den lilla komma till världen. Babyn, som blir parets sjunde barn, kommer ha gott om storasyskon att leka med. Sedan tidigare har paret nämligen sex småttingar: Maddox, 7, Zahara, 4, Pax, 5, Shiloh, 3, samt tvillingarna och Knox och Vivienne, 1.

Av Johanna Fredriksson

Foto: T

Annons