Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Carina Lidbom har hittat kärleken – nya lyckan efter alla år

12 maj, 2023, 14:17 

Carina Lidbom bekräftar nu kärlekslyckan.

Annons

Det går knappt ta folkkär i sin mun utan att nämna Carina Lidbom. Rollen som mamma Karin i Sune-filmerna gjorde henne ikonisk och tillsammans med Peter Haber blev hon ansiktet utåt för ett familjeliv i kaos.

Känner du igen de svenska kändisarna – då och nu!Brand logo
Känner du igen de svenska kändisarna – då och nu!

Flera år senare, 2012, bestämde sig Carina för att hon ville prova på andra saker i livet än att enbart stå på scen. Hon började ta kurser och kan i dag titulera sig certifierad livscoach.

Carina Lidbom i rollen som mamma Karin i Sunes jul
Carina Lidbom i rollen som mamma Karin i Sunes jul.

Carina Lidboms längtan efter kärlek

Vid sidan av allt har hon även varit öppen med att hon söker den sanna kärleken. Det var flera år sedan hon var i ett långvarigt förhållande och kände den pirrande känslan i magen.

Annons

– Det känns som att jag varit singel hela livet. Men det har jag ju inte varit, naturligtvis. Min kompis som är psykolog säger att ”Men Carina, du drar ju ner järnridån innan någon hinner fram till dig”. Och det har han nog rätt i. Det är inte så att jag känner mig giftasvuxen. Det handlar väl mer om att det får pirra lite. Det är det jag är ute efter, har hon sagt till Aftonbladet.

Carina Lidbom bekräftar kärlekslyckan

Men nu verkar det som att Carina Lidbom äntligen hittat kärleken! I samband med Eric Thyrells bokrelease bekräftar hon lyckan, även om hon är aningen sparsmakad med att ge ytterligare detaljer.

Annons

– Det ligger så nytt och nära mitt hjärta just nu så jag väntar med det, säger hon till Hänt och berättar att hon är kär.

– Ja det är jag. Men jag vill inte berätta mer. Allt detta kommer så småningom hoppas jag, man vill inte prata om allt möjligt.

Carina Lidbom
Carina Lidbom.

Foto: TT

Annons