Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Carolas stora sorg – känslosamma orden efter dödsbeskedet: ”Vilken kämpe”

27 maj, 2023, 17:00 

Carola Häggkvist berättar själv om stora sorgen.

Annons

Världen är i sorg efter att ha förlorat en av sina allra största stjärnor. När beskedet om att Tina Turner dött, 83 år gammal, var det en rad världsstjärnor som uttryckte sin stora sorg.

Allt om Carola Häggkvist!Brand logo
Allt om Carola Häggkvist!

Med låtar som ”What's Love Got to Do With It”, ”The Best”, ”Private Dancer” och ”Goldeneye” hade hon skapat en gedigen låtskatt som sålt över 100 miljoner skivor världen över.

Carolas stora sorg

Schlagerdrottningen Carola Häggkvist, som i år firar 40 år som artist, skriver känslosamt på Instagram om den kärlek och respekt som hon hyste för Tina Turner.

Annons

”Vilken kämpe & vilken sångerska! Tina Turner har lämnat oss idag vid en ålder av hela 83 år. ’Rolling Stones magazine’ skriver en stark minneskrönika om hennes liv & karriär som jag rekommenderar varmt. Hennes kamp med Ike och hennes längtan att bli sedd av sina föräldrar..”, skriver hon och fortsätter:

”Sången ’The best’ är ju en oförglömlig låtskatt med Tinas fantastiska känsla för rytm och vokalleverans som ingen kan överträffa. Jag älskar den. Simply the best! TACK för alla otroliga prestationer på scen med dina elektriska framträdanden och rockiga moves T! One of a kind. A true survivor”.

Carola Häggkvist om Tina Turner
Carola Häggkvist skriver om sorgen efter Tina Turners död.

”Förlorat en stor stjärna”

I kommentarsfältet är det många som delar Carolas sorg.

Annons

”Oerhört saknad. Vilken fantastisk artist”‚ skriver en person.

”Tina Turner. Idag gick hjärtat,lite sönder”, skriver en annan.

”Ja vi har förlorat en stor stjärna. Underbar röst och utstrålning på scen, hade förmånen att få se henne 2ggr. DU har också underbar röst och utstrålning både på scen och utanför!”, skriver en tredje.

Foto: TT/Instagram

Annons