Charlotte Perrellis och Anders Jensens plötsliga beslut – säljer lyxvillan för svindlande belopp

03 sep, 2022, 16:33 
https://image.svenskdam.se/BylineIndra.jpg.jpg?imageId=8677472&x=0&y=10.576923076923&cropw=100&croph=67.307692307692&width=1318&height=1318
Indra Nordemar

Charlotte Perrelli och Anders Jensen säljer nu sin lyxvilla i Marbella.

Annons
5 frågor & svar om Charlotte Perrelli & Anders Jensen
5 frågor & svar om Charlotte Perrelli & Anders Jensen

Succéparet Charlotte Perrelli och Anders Jensen gifte sig 2015 och har sedan dess bildat en familj om sju. De har sönerna Adrian och Alvin ihop, men båda har även barn sedan tidigare äktenskap.

Charlotte har sönerna Angelo och Alessio med ex-maken Nicola Perrelli, och Anders har dottern Izabella från äktenskapet med Suzanne Sjögren.

Bonusfamiljen lever i dag ett liv som kantas av lyx. Till vardags bor de i en jättevilla på 800 kvadratmeter i Djursholm, under vintern beger de sig till sitt pampiga fritidshus i Åre, och under somrarna har de under tre års tid njutit av lediga dagar i lyxhuset i Marbella.

Men nu har makarna beslutat att sälja sitt extravaganta semesterboende, vilket Hänt var först med att rapportera.

Recept.se Nyhetsbrev
Annons

Charlotte Perrelli och Anders Jensen säljer lyxvillan

För tre år sedan köpte Charlotte och Anders ett i princip lika stort hus som Djursholmsvillan i semesterparadiset Marbella, Spanien.

745 kvadratmeter fördelat på fem rum och sex badrum. Terassarea på 543 kvadratmeter. Pool på 50 kvadratmeter. Och för att inte glömma den hisnande utsikten över havet. Med andra ord – allt en kan önska och lite till.

Men nu väntar nya äventyr.

Drömhuset i Marbella till salu – för 72 miljoner kronor

När de köpte lyxvillan 2019 gick den loss för 50 miljoner kronor – men sedan dess har värdet ökat betydligt. Ja, med hela 22 miljoner.

– Ägaren vill sälja huset. Vi har inte lagt ut huset på hemsidan, utan vi gör mest privata visningar för intressenter, säger mäklaren på Norwegian Real Estates till Hänt.

På mäklarbyråns Instagram finns nu bilder på makarna Perrelli-Jensens hus, där står ett utgångspris på 6 750 000 euro utskrivet, vilket motsvarar cirka 72 miljoner svenska kronor.

Annons

Vad slutnotan blir återstår att se, men en sak är i alla fall säker – det blir ingen billig historia för de nya ägarna.

Foto: TT

Annons