Nu finns det en ny version av appen - uppdatera din app genom att klicka här

Nu finns det en ny version av appen på Google Play Store - uppdatera din app där!

Därför valde Kikki Danielsson att bryta isoleringen – blev för mycket

Därför valde Kikki Danielsson att bryta isoleringen – blev för mycket

Kikki Danielsson levde ensam redan innan pandemin, men det här fick henne att vända om helt.
Så långa och korta är svenska kändisarna!
Slå på ljud

Precis som för många andra blev det tufft med isoleringen nu under corona, så artisten Kikki Danielsson, 68, bestämde sig för att göra något åt det. Hon tog sig iväg till viktminskningsläger, och i sociala medier förklarade hon var som låg bakom beslutet.

”Det var tufft! Jag tröttnade på att bara ligga i soffan och deppa, jag bestämde mig utan att tänka speciellt länge. ’Dags att kämpa för att leva och inte nöja sig med att överleva’, var min enda tanke”, skriver hon på Instagram.

Kikki Danielsson väljer ett liv i ensamhet

Kikki är en av de som valt att leva sitt liv ensam, efter att tidigare varit i förhållande i långa perioder, bland annat var hon gift under 16 års tid. Det beslutet är inget hon ändrat sig om.

– Jag känner jag behöver vara själv och göra mina egna beslut. Det har jag aldrig gjort i hela mitt liv, har artisten tidigare sagt i Morgonpasset i P3.

Utåt visar hon ofta upp en positiv fasad, men är noga med att folk inte ska tro att hon är glad hela tiden. På Instagram slår hon nyligen tillbaka mot de som kommenterar att hon ”alltid är lika glad”, och förtydligar att ingen människa är glad jämt.

kikki danielsson

Kikki Danielsson lever hellre ensam än i ett dåligt förhållande.

TT

”Dom Finns Inte!! Men det finns många som skaffat sig ett ”Pokerface” för att slippa frågor. Jag tror varken på Räkmackor el Bananskal🤘Alla åker vi upp å ner i våra berg-å-dalbanor, och det uttrycker sig på olika sätt hos olika människor!”, skriver hon i inlägget.

Kikki skriver att hon helst spenderar de dåliga dagarna i ensamhet, och vill inte belasta barnen med sina problem.

”Men det är okej! Lyckligtvis blir jag fort glad igen, tack vare mina barn å barnbarn ❤️”, skriver hon.