Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleineVictoriadagen

Erik Videgård avslöjar stora bluffen – träder nu fram i Nyhetsmorgon

05 jan, 2024, 05:30 

Erik Videgård väljer nu att avslöja bluffen.

Annons

Erik Videgård har med sin kunskap i köket blivit något av en favorit i Nyhetsmorgon. Pedagogiskt och noggrant berättar han om olika händelser i köket och redskap att undvika.

5 saker du inte visste om Erik VidegårdBrand logo
5 saker du inte visste om Erik Videgård

När han bestämt sig för att rikta kritik mot vissa redskap, gör han det aningen dramatiskt genom att till exempel sula en vitlökspress i soptunnan och påpeka hur värdelös den är.

– När man pressar vitlöken frigörs svavelämnen. Det luktar och smakar svavel. Om du använder ett rivjärn får du drag i vitlökssmaken, har Erik Videgård berättat i Nyhetsmorgon.

Annons
Erik Videgård
Erik Videgård har gjort stor succé i rutan.

Jenny Alversjö ser allt

Som oftast är det programledaren Jenny Alversjö som får bevittna Erik Videgårds kockkunskaper. Inte helt sällan står hon där och ser chockat på när det kommer fram vilka redskap man ska undvika.

Ja, Erik har onekligen en fallenhet för att komma med värdefull information som uppskattas av såväl TV4-profiler som svenska folket.

Erik Videgård om bluffen

Nu har Erik bestämt sig för att avslöja en bluff som finns på flera menyer i Sveriges alla restauranghörn. Den här gången handlar det om den ”kinesiska” klassikern "fyra små rätter”.

Annons

”Många av de rätter vi tror är i original är helt okända i ursprungslandet”, skriver han och meddelar att han kommer berätta mer om bluffen i söndagens Nyhetsmorgon:

”På söndag kollar vi in Fyra Små Rätter, en idé unik för… Sverige! Ja, nästan iallafall. Missa inte Nyhetsmorgon på söndag 7:58 - 12:00. Vi ses!”.

En som knappt kan vänta är Jenny Alversjö.

”Längtar!”, skriver hon i en kommentar.

Foto: TV4/Instagram

Annons