Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Filippa Rådins beslut i relationen med Anja Pärson – bestämde sig för flera år sedan

27 nov, 2023, 20:30 

Anja Pärson berättar själv om beslutet med hustrun Filippa Rådin.

Annons

Följarna har mer eller mindre kunnat följa varje steg. Anja Pärson och hustrun Filippa Rådin har varit fullt transparenta med sitt drömbygge, som är byggt på klimatsmarta lösningar.

5 Kändisar du inte skulle tro är lika gamlaBrand logo
5 Kändisar du inte skulle tro är lika gamla

På sin gemensamma Youtubekanal har de visat hur grunden läggs, hur maskiner plöjer och har sig på den 180 kvadratmeter stora strandtomten och skapar det som i dag blivit deras hem.

– Jämfört med ett vanligt hus är klimatavtrycket reducerat med 80 procent. Hela huset kan monteras ned och flyttas med grunden. Allt vi gör är antingen cirkulärt, beständigt och fossilfritt, tre ben i hållbarhet. Ett fjärde ben, som vi lagt till, är rätt känsla, har de sagt till Leva & Bo.

Annons
Anja Pärson
Anja Pärson och Filippa Rådin har byggt sitt klimatsmarta drömhus.

Anjas och Filippas resor med barnen

Här har de naturen bara ett stenkast bort. Tillsammans med sina barn ger de sig gärna ut i skogen, och det som inte erbjuds i närheten ser de till att söka sig till när barnen har diverse lov.

Bland annat har familjen varit på plats i skidvänliga Vemdalen, där Anja kan visa alla vilken legendarisk alpinstjärna hon faktiskt är. Lyckligt skrev Filippa om familjeresan på Instagram:

”Sportlov!! Med hela familjen och Emmis kompisar”.

Annons
Filippa Rådin
Filippa Rådin.

Anjas och Filippas beslut: ”Flera år sedan”

Klimatet är ofta i fokus när Anja och Filippa planerar sitt liv. De reser ofta från Umeå till Stockholm, och har då sett till att försöka anpassa resorna på ett klimatvänligt sätt.

”Jag och Filippa Rådin bestämde oss för flera år sedan för att halvera våra resor med flyg. Nattåget är supersmidigt från Umeå till Stockholm. Man kommer in tidigt , ofta hinner jag morgonträna eller ta ett frukostmöte. Så mycket mindre stress med dagen sen”‚ skriver Anja på Instagram.

Annons

I kommentarsfältet är det nu många som hyllar Anjas och Filippas beslut.

Tummen upp för mer *miljövänlig mindre stress*. Fyra favoritord om jag får säga min mening”, skriver en person.

”Vad kul att du som står förebild tar upp fördelarna med nattåg. Jag upplever oxå att jag känner mig mindre stressad när jag kommer fram. Trevlig resa”, skriver en annan.

Foto: TT/Instagram

Annons