Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Filippa Rådins och Anja Pärsons tuffa tid – hålls hemligt: ”Fattar knappt hur jag stått ut"

29 sep, 2023, 16:30 

Nu berättar Filippa Rådin om den tuffa tiden.

Annons

Anja Pärson och Filippa Rådin är ett riktigt power-couple, som kilat stadigt i över 14 år. Idag har de två barn ihop, och har byggt sitt alldeles egna drömhus.

Ja, man kan säga att allt går som på räls för turturduvorna.

Men de har också stött på patrull.

Powerparet Anja & Filippa – valet för familjenBrand logo
Powerparet Anja & Filippa – valet för familjen

Filippa Rådin om att vara ifrån Anja Pärson

Det är i ett inlägg på Instagram som stylisten Filippa Rådin berättar om den tuffa tid hon gått igenom, utan Anja. Anja Pärson, som är en av våra främsta idrottstalanger, har nämligen befunnit sig på annan ort.

Hon spelar in programmet Mästarnas mästare på varmare breddgrader, och tvingas vara långt ifrån sin älskade familj under inspelningarna.

Filippa berättar att de varit isär en månad, och hur stor saknaden efter hennes fru är:

Annons

– Hon har varit borta snart en månad och jag fattar knappt hur jag stått ut. Det har jag inte heller alla dagar men man klara sig ändå på något sätt.

Men hon klarade det, och under torsdagen landade Anjas plan hemma i Sverige igen. Hon fick äntligen återförenas med sin familj.

– Tillslut kommer dagen då hon kommer hem och den dagen är idag!!!! Herre gud vad jag längtar. Nu räknar jag inte längre dagar nu räknar jag minuter och sekunder, skrev Filippa Rådin på Instagram under torsdagen.

Anja Pärsons revansch i Mästarnas mästare

Nu hoppas vi att familjen får tillbringa välförtjänt kvalitetstid ihop, och att Anja får samla krafterna i fred.

Hon har ju varit med om en fysiskt krävande utmaning – och hur det gick, ja, det får vi se nästa år. Vad Anja egentligen gjort under den månaden hon var borta från Filippa, hålls hemligt.

Med största sannolikhet gav hon det sitt allt, eftersom det är hennes andra chans att briljera i Mästarnas mästare. Anja Pärson var aktuell i förra säsongen av programmet, men tvingades hoppa av till följd av en skada.

Foto: TT

Annons