Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Filippa Rådins trista besked – bara en vecka efter lyckliga bilderna med Anja

01 feb, 2024, 18:00 
Filippa Rådin berättar nu om tuffa bakslaget – bara dagar efter lyckobilderna med Anja Pärson.
Annons

Filippa Rådin har ägt en klädbutik i Umeå och har stenkoll på mode. Hon vet vad som krävs för att leverera på röda mattan och när hon skulle bestämma outfit inför Idrottsgalan 2024 var det inte utan noggrann planering.

Här är Sveriges 8 rikaste kvinnor – hela listanBrand logo
Här är Sveriges 8 rikaste kvinnor – hela listan

Dagen innan galan hade Filippa öppenhjärtligt berättat att hon haft problem med kavaj-knapparna. Hon gillade inte hur de såg ut, satt och försökte dölja dem med hjälp av häftmassa, samtidigt som hustrun Anja Pärson försökte var ett stort stöd.

Annons

Resultatet blev kanon. Både Filippa och Anja strålade i sedvanlig ordning. Anja med sin härligt svarta klänning, Filippa med sin svarta kavaj som hon kompletterade med en glittrig klänning.

Anja Pärson och Filippa Rådin
Anja Pärson och Filippa Rådin strålade på Idrottsgalans röda matta.Foto: Christine Olsson / TT / Kod 10430Christine Olsson/TT

Filippa Rådins hårda jobb

Men bakom magin ligger hårt arbete. För Filippas Rådin råder också lite extra arbete, då hon även arbetade med att få ordning på Anja Pärsons magiska klänning – ett jobb hon var mycket nöjd med.

”Jag tycker själv att hon var strålande vacker.Vad tycker du?”, skrev hon i ett inlägg på Instagram och möttes av vilda hurrarop:

Annons

”Wow! Riktigt outstanding! Bra kreerat!”, skrev en person.

”Så galet snygg kvinna och klänning. Du är otrolig Filippa Rådin och din egen klänning går inte av för hackor den häller”, skrev en annan.

Filippas trista besked

När det råder glamour och glädje gäller det att ta till vara på tiden. Helt sonika kan man stöta på ett bakslag som gör att glädjen vänds till elände – och det har nu drabbat Filippa Rådin.

”Tiden går. För en vecka sedan stod vi på rödamattan och glänste. Idag ligger jag ner bäddad i soffan och tycker synd om mig själv”, skriver hon på Instagram och reflekterar över vilka vändningar livet kan ta:

”Livets kontraster”.

Foto: TT/Instagram

Annons