Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Hanna Hedlund i tårar – bryter tystnaden om händelsen i familjen

29 maj, 2024, 15:00 
Hanna Hedlund kunde inte hålla tillbaka tårarna efter det hon fick bevittna.
Annons
Allt om Hanna Hedlund!Brand logo
Allt om Hanna Hedlund!

Hanna Hedlund rivstartade sin karriär med att leverera låten ”Anropar försvunnen” i Melodifestivalen 2000. Sedan dess har hon varit allt annat än försvunnen och showat loss i en rad olika sammanhang.

De senaste åren har hon främst varit en del av den ensemble som funnits vid Pernilla Wahlgrens sida under flera föreställningar. Tillsammans har de rest land och rike runt för att underhålla det svenska folket, samtidigt som de goda vännerna hittat på andra roligheter mellan varven.

Annons
Pernilla Wahlgren och Hanna Hedlund
Pernilla Wahlgren och Hanna Hedlund är både vänner och kollegor.Karin Törnblom/TT

Hanna om skilsmässan från Martin Stenmarck

Hanna Hedlund var tidigare gift med artisten Martin Stenmarck. I juni 2021 bekräftade paret att de går skilda vägar efter 23 år tillsammans och att de sedan ett halvår tillbaka levt separerade.

”Vi har funnits där och stöttat varandra i vått och torrt och det kommer vi alltid göra. Våra tre barn är och förblir mittpunkten och det viktigaste i våra liv”, skrev paret.

Martin Stenmarck och Hanna Hedlund
Martin Stenmarck och Hanna Hedlund gick skilda vägar 2021.Eero Hannukainen/TT
Annons

Hanna Hedlund i tårar

Hanna och Martin har barnen Ida, Love och Saga tillsammans. Sonen Love har likt föräldrarna visat sig ha sångens gåva och på sociala medier har Hanna visat upp hans talang.

Och visst blir det känslosamt när sonen sjunger och spelar.

”My god. När ens son sjunger/spelar och klasskompisar spelar så man gråter 09.30 på morgonen. Så mycket talang så peppande mot varandra och så otroligt braaaa!!!” skriver Hanna.

Foto: TT/Instagram

Annons