Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleineVictoriadagenSollidens slott

Lögnen om Anna Brolin avslöjad – TV4-kollegan ertappad inför alla

03 apr, 2024, 06:30 
Här avslöjas lögnen om Anna Brolin.
Annons

Anna Brolin är en av TV4:s mest omtyckta programledare, som till vardags syns i nyhetsprogrammet Efter fem. På somrarna spelar hon dock in programmet Farmen, där h0n får sällskap av kollegan Farmen-Wincent.

Det är också Wincent som nu ertappas i en lögn om Anna.

Här är TV4-stjärnorna som är ett par!Brand logo
Här är TV4-stjärnorna som är ett par!

TV4-profilen ertappas mitt i lögn om Anna Brolin

Det gällde att vara på hugget när man scrollade sociala medier under måndagen. Det var ju första april – och skämten haglade in från kändisar och företag.

En av dem som tog till vara på dagen var just Farmen-Wincent.

I ett inlägg på Instagram delar han vad som ser ut att vara en artikel signerad TV4, som presenterar ett nytt programformat:

"Farmen emigrerar så blir TV4:s satsning Farmen utvandrarna"

Annons

I den fejkade artikeln står det att Farmen expanderar till USA, och att Anna Brolin och Wincent följer med. Wincent själv skickar med en uppmaning till alla att söka till programmet i kommentarsfältet:

"Detta kommer bli, inte bara deltagarnas utan även, mitt största äventyr! Tror det kommer bli fantastiskt roligt både att spela in och att se på TV sen. Anmälan är fortfarande öppen in och sök eller tagga någon som måste söka!"

Skämtet om Farmen – lurade alla

Det visade sig vara ett riktigt kanonskämt, för flera personer går nämligen på det i kommentarsfältet. Tittarna ger till och med lite råd inför den kommande "inspelningen":

"Ta med folk som faktiskt vill LÄRA sig något nu och jobba lite så det blir ett intressant program på riktigt. Vill någon kolla på lökande och paktspel finns andra program."

Det hela är givetvis ett april-skämt, vilket många senare snappade upp. Men det verkar som att Wincent är något på spåren – och kanske borde han ta upp sin idé med cheferna på TV4. Flera tycker nämligen att det låter som ett roligt program.

"Ville tro på det men när jag kollar kommentarerna ser det tyvärr ut som att det var ett skämt 😂 bra där Wincent!" skriver en användare.

"En riktigt kul idé. Hoppas den går att förverkliga" kommenterar en annan.

Foto: TV4Annons