Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleineVictoriadagenSollidens slott

Måns Zelmerlöw berättar om nya – är med en person vi känner igen!

28 jun, 2024, 09:00 
Måns Zelmerlöw berättar äntligen!
Annons

Den folkkära sångfågeln Måns Zelmerlöw är en entreprenör av rang. När han inte är ute på turné eller giggar, driver han ju också sitt egna vin-märke och var med och grundade padel-kedjan PDL Group 2015.

Nu är det dags för Måns att berätta om det nya projektet – och när han gör det skymtas en välbekant person!

Jenny Alversjö om TV4:s chockbesked: ”Drabbar alla”Brand logo
Jenny Alversjö om TV4:s chockbesked: ”Drabbar alla”

Måns Zelmerlöw berättar äntligen om nya

Måns Zelmerlöw tillbringar mycket tid i sommaridyllen Båstad, och har ett sommarhus i Kattvik. På somrarna är också involverad i populära festivalen Summer On, och så är han ju alltid med på något hörn när tennisen intar det skånska semesterparadiset.

Annons

Och nu har Måns anledning att tillbringa ännu mer tid där. På Instagram berättar han nu om sitt nya projekt: en kaffevagn!

Han söker nu anställda till MZ Coffee Roasters:

– Vi anställer! Om du är 20 år+, älskar kaffe och vin, vill tillbringa sommaren i en härlig trädgård i Båstad, är du serviceminded och gillar ansvar och vill vara med i de första stegen av något underbart, DM:a oss NU!

Måns Zelmerlöw visar upp personen vi känner igen

Någon mer information än så ges inte om det nya projektet, men Måns lär uppdatera alla kaffe-sugna semesterfirare tids nog.

På bilden han delar skymtas också ett bekant ansikte: den nära vännen och kollegan Per Andersson!

Om han har ett finger med i spelet förblir oklart, men vi vet ju sedan innan att Per och Måns jobbar oerhört bra ihop. Senast i vintras åkte de ut på turné ihop med sin julshow, som hyllades av fans och kritiker.

– Det är svårt att inte ha kul med Per. Och han är likadan privat som på scenen. Det kommer nästan jämt något kul ur hans mun. Han går liksom all in på allt. Och det gillar jag verkligen. Men det finns faktiskt en allvarligare sida av denna generösa person, som många kanske inte känner till, har Måns sagt till Allas.

Per Andersson och Måns Zelmerlöw Julshowen Tomten och Bocken rider igen!
Vilken duo!Karin Törnblom/TT

Foto: TT

Annons