Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Måns Zelmerlöws avslöjande om Så mycket bättre – fick inte bo med de andra

29 okt, 2022, 22:00 
Indra Nordemar

Måns Zelmerlöw bodde inte på Grå gåsen under Så mycket bättre, som tittarna tror.

Annons
5 skandaler som skakat ”Så mycket bättre”Brand logo
5 skandaler som skakat ”Så mycket bättre”

Höstens stora snackis Så mycket bättre är i full gång, återigen. I hela tolv år har TV4-programmet varit en av kanalens populäraste, och även i år verkar det vara en tittarsuccé.

En av artisterna som medverkar i år är Måns Zelmerlöw. Han har varit på tapeten för produktionen sedan länge. Men i år var året då han äntligen sa ja – av en specifik anledning, enligt artisten.

Artistens avslöjande i Så mycket bättre

På lördagen sändes det andra avsnittet av Så mycket bättre, då anlände Måns Zelmerlöw. Artisten som gått från femma i "Idol" till att representera Sverige i Eurovision song contest med sin låt "Heroes".

Nu tolkar han i stället andra artister på Gotland där artisterna bor på pensionatet Grå Gåsen – ja, det är vad de flesta tror i alla fall. Måns boende situation såg nämligen lite annorlunda ut.

Annons

Det är när Molly Hammar, som är värd för säsongen, tar upp att för Hänt inför premiären att hon redan innan inspelningen spenderat en hel del tid på Grå Gåsen.

– Jag är halv-gotlänning, vi har hus på Gotland och min pappa har spelat på Grå Gåsen faktiskt och då hängde jag med där och fick redan då drömmar om att en dag vara där, så mäktigt att komma dit, säger hon.

Det tittarna inte får se

Det får då Måns att reagera – hon hade ju drömt om att bo i "grisstian" där Måns bor under inspelningen. Men beskrivningen "grisstia" håller Molly absolut inte med om.

– Men snälla du hade ett eget litet penthouse, Måns var såhär: ”Jag kommer om jag får sviten” typ, säger Molly och skrattar.

Men Måns ser det inte på samma sätt: Han fick ju inte plats på Grå Gåsen.

– Nej, nej verkligen inte, jag fick bo 300 sjömil från produktionen, berättar han och får delvis medhåll från Molly.

– Nej det är sant faktiskt, säger hon men avslöjar samtidigt att Måns fick det lite lyxigare än de andra.

– Men du fick en pool.

– Jag fick en pool, det löste sig, erkänner han.

Foto: TT

Annons