Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Maria Montazami öppnar upp - hjärtskärande orden om tuffa hälsokampen

05 aug, 2022, 05:00 
AvIbraheem Alsalman

Nu delar hon med sig av sanningen.

Annons
TV: Maria Montazami avslöjar relationen med Soldoktorn på paradisön • Delade kokosnöt – spred munsårBrand logo
TV: Maria Montazami avslöjar relationen med Soldoktorn på paradisön • Delade kokosnöt – spred munsår

Maria Montazami, 56, slog igenom med dunder och brak 2009 i TV3:s succéprogram Svenska Hollywoodfruar. Sedan dess har hon medverkat i diverse produktioner och dessutom var hon med i TV4:s Lets Dance.

Men allt har inte gått spikrakt uppåt för den folkkära profilen. Maria Montazami har varit öppen med att äktenskapet med maken Kamran, 60, inte har fungerat helt och hållet. Paret har varit gifta sedan 1990 och har genomgått flera kriser och snedsteg.

2019 berättade Maria att både hon och Kamran varit otrogna.

– Det var i början, långt innan vi fick barn. Kamran sa 'hände det något med den?, jag sa 'ja det gjorde det, sa hon då i Svenska Hollywoodfruar – I fokus.

Sedan har Montazami även berättat om den allra tuffaste perioden i sitt liv, i samband med Lets Dance 2013.

– Det var alldeles för långt för mig att vara borta i elva veckor, och nej det gick inte. Men been there, done that, har hon tidigare sagt till Hänt.

Annons

Montazami öppnar om tuffa hälsokampen

Makarna bor numera i ett lyxigt hus i Orange County och har barnen Sara, 31, Hanna, 29, Emma 25, och Nicholas, 24, tillsammans.

Nu berättar Maria Montazami om en ny verklighet. Hon har börjat inse att man inte längre är ung och att kroppen har börjat säga ifrån.

– Det värsta är ju ändå att man blir gammal. Man blir stel, man går upp i vikt och nu det här klimakteriet man är i. Det är väldigt mycket med min kropp som förändras, och det tycker jag är otroligt jobbigt och tråkigt, säger hon till Hänt och fortsätter:

– Men det är ju tyvärr en sanningsfaktor som måste bearbetas, eller som man måste gå igenom.

Annons