Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Melinda Jacobs och E-Types problem – bara månader innan bröllopet: ”På gränsen”

28 maj, 2023, 15:00 

Melinda Jacobs berättar att det varit mycket den senaste tiden.

Annons

För fyra månader sedan kunde Martin E-Type Eriksson och Melinda Jacobs äntligen bekräfta den roliga nyheten: dottern Izadora hade kommit till världen och förgyllt hela deras liv.

6 saker du inte visste om Melinda JacobsBrand logo
6 saker du inte visste om Melinda Jacobs

Sedan den dagen har det hänt mycket i hennes liv. Förra helgen döptes Izadora, tillsammans med Melinda Jacobs två yngsta söner, i en fantastisk ceremoni i Vadstena kyrka.

– Jag är så nöjd, det hade inte kunnat bli bättre, säger Melinda Jacobs i sin podcast ”Familjärt” och får medhåll av podcast-kollegorna John och Johan som beskriver dopet som ”sagolikt”.

Martin E-Type Eriksson och Melinda Jacobs
Martin E-Type Eriksson och Melinda Jacobs tar sig fram i kyrkan för att döpa dottern Izadora.

Melinda Jacobs erkänner problemet

Som vanligt är det full rulle i Melinda Jacobs liv. Just nu har hon fullt upp med att planera sitt och E-Types bröllop till hösten, samtidigt som paret måste ta hand om barn och husrenovering.

Annons

Melinda berättar att det dagligen är nya beslut som måste tas, att det hela tiden finns saker att göra och att det ibland känns som att hon tagit på sig alldeles för mycket.

– Nu är det på gränsen vad jag klarar av, konstaterar hon.

Melinda Jacobs
Melinda Jacobs berättar i podcasten ”Familjärt” att det varit mycket i livet senaste tiden.

Semestern utan E-Type

Melinda kan i alla fall glädjas åt att hon kommer ha lite semester i sommar. Däremot är det inte säkert att det blir någon semester tillsammans med kärleken E-Type, säger hon i podcasten.

Annons

– Jag måste ha det, annars kommer det inte hålla. Martin har sin mest hektiska period på året juni, juli, augusti med alla konserter.

Ja, det är inte helt lätt att få allt att gå ihop – men förhoppningsvis slutar allt i en storslagen fest, när det är dags för paret att lova varandra evig tro och kärlek på Vadstena slott i september.

Martin E-Type Eriksson och Melinda Jacobs
Martin E-Type Eriksson och Melinda Jacobs.

Foto: TT

Annons