Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Melinda Jacobs och Martin "E-Type" Eriksons familjelycka – nya bilderna visar!

06 maj, 2024, 18:30 
Wow! Melinda Jacobs och Martin ”E-Type” Eriksons underbara besked med familjen – delar med sig av nya bilder!
Annons
6 saker du inte visste om Melinda JacobsBrand logo
6 saker du inte visste om Melinda Jacobs

Melinda Jacobs och Martin ”E-Type” Erikson bekräftade relationen i mars för två år sedan. Sedan dess har tåget tuffat på i en hiskelig takt och de har både hunnit flytta, gifta sig och blivit föräldrar till dottern Izadora.

– Det är så överväldigande att bli förälder, även för mig som varit med om det här innan. Men för Martin, som längtat och väntat i så otroligt många år är det nästintill övermäktigt. Det har blivit många tårar, har Melinda Jacobs sagt.

Annons
Melinda Jacobs och Martin ”E-Type” Erikson
Melinda Jacobs och Martin ”E-Type” Erikson.Robert Eklund/TT

E-Types lycka med Melinda

Dottern Izadora kom till världen i januari förra året. E-Type var stolt och tagen när han tittade ned på sitt barn och försökte ta in att han nu hade ett helt nytt liv att ta hand om.

– I början så ser man ett bebisansikte, men jag tyckte bara det tog några timmar så började man känna igen farmor och farfar och min mamma… Och så började jag känna igen mig själv och så såg jag Melinda, sa han.

Melindas underbara familjelycka

Izadora är Melindas fjärde biologiska barn och Martins första. Melinda har också två barn som är familjehemsplacerade hos henne, vilket innebär att det är full rulle hemma i Vadstena.

Annons

Men ibland så gillar de att söka sig till andra delar av världen, upptäcka nya städer tillsammans, och nu berättar Melinda om en resa som betytt väldigt mycket för henne.

”Tillbaka i älskade London, och precis där fick jag fira min födelsedag.Tack livet för att jag får fira, tack för att jag är älskad och får älska, tack för att jag är behövd och för att jag får uppleva och vara en del av min fantastiska familj.Jag är tacksam för min ålder, tror 40 är den bästa hitintills”, skriver Melinda lyckligt.

Foto: TT/Instagram

Annons