Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Nya bilden avslöjar Lottas glädje – kan inte hålla tillbaka känslorna: ”Älskar”

15 jun, 2023, 13:32 

Lotta Engberg är redo för det stora äventyret!

Annons

Sommaren är här. I sedvanlig ordning kommer Lotta Engberg varje måndag befinna sig på Liseberg, sjunga allsång, bjuda på trallvänliga låtar och ha med sig ett vilt applåderande publikhav.

Mikael ”Soldoktorn” Sandström vägrar svara på frågan om Lotta EngbergBrand logo
Mikael ”Soldoktorn” Sandström vägrar svara på frågan om Lotta Engberg

I år blir det dessutom extra stort. Lotta är inne på sin 20:e sommar som allsångsledare, vilket kommer firas ordentligt under säsongen och göra den folkkära profilen lite extra taggad.

– Vilken fantastisk sommar vi har framför oss. Det blir ett jubileumsår av rang och alldeles extra härligt, det kan jag lova, säger en förväntansfull Lotta Engberg inför säsongen.

Lottas glädje: ”Älskar”

Alla repitioner inför allsångskvällarna gör så klart att Lotta inte har lika mycket tid till sambon Mikael ”Soldoktorn” Sandström. Därför har paret sett till att resa bort lite innan och vilat upp sig utomlands.

Annons

Men nu är Lotta tillbaka i Sverige, redo att äntligen ställa sig på allsångsscenen igen och leverera den underhållning som hon är så van att ge det svenska folket.

”Bästa bästa Lisebergsgänget samlat efter planering på dagen och lekar på kvällen. Älskar att jobba med er. Och nu längtar vi nåt vansinnigt efter alla er i publiken”, skriver hon i ett inlägg på Instagram.

Reaktionerna: ”Som jag längtat”

I ett annat inlägg delar hon med sig av en bild när hon står i en somrig outfit och förklarar att hon knappt kan bärga sig innan det är dags för premiär den 19 juni.

”Älskar att sommaren är här! Och om 6 dagar smäller de”, skriver hon och möts av vilda hurrarop i kommentarsfältet.

”Sommaren är bästa tiden på året med sommar, sol, glädje och allsång!”, skriver en person.

”Som jag längtat efter Lotta på Liseberg”, skriver en annan.

Foto: TT/Instagram

Annons