Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Patrick Ekwalls beslut – efter bara ett år med 19 år yngre kärleken

29 maj, 2024, 18:30 
Patrick Ekwall kommer nu med ett framtidsbesked.
Annons
5 Kändisar du inte skulle tro är lika gamlaBrand logo
5 Kändisar du inte skulle tro är lika gamla

I juli förra året kom journalisten och författaren Patrick Ekwall med ett sant glädjebesked. Han hade hittat kärleken i 19 år yngre Camilla Coene och svävade som på moln.

Patrick träffade Camilla, som är vd för en PR-byrå i Stockholm, via gemensamma vänner i branschen. Till en början umgicks de som vänner, men till slut kunde de inte ducka Amors pilar.

– Vi kände verkligen att allt måste fungera för alla i familjen och vi sågs ett tag innan våra barn fick veta att vi var ett par. Vi var förstås tvungna att känna av allas mående väldigt noga. Men barnen har blivit otroligt bra kompisar och gillar verkligen varandra, sa en lycklig Patrick.

Annons
Patrick Ekwall och Camilla Coene
Patrick Ekwall och Camilla Coene.Charlotte Brunzell/TT

Patrick och Camillas beslut

Sedan dess har paret bott som särbos. Patrick har en villa i Bromma, Camilla en villa på Lidingö, och ifjol hade de heller inga planer på att ta det stora beslutet och flytta ihop.

– Jag har mina barn varannan vecka och då bor jag på Lidingö där de också går i skolan, och Tindra går ju i skolan i Bromma. Vi planerar inte att bryta upp våra barns tillvaro. Så vi bor på varsitt håll, men träffas så ofta vi kan, berättade Camilla Coene.

Annons

Patrick Ekwall flyttar ut

Men nu har Patrick tröttnat på villan i Bromma. Tillsammans med dottern Tindra kommer han leta efter ett nytt boende och har lagt ut huset till försäljning.

– Vi har hittat ett annat bra boende i området som passar mig mycket bättre. Det har varit på gång ganska länge men inte varit läge förrän nu. Det är ett stort hus och det är jag och Tindra (dottern). Jag har älskat att bo här men är trött på att bo i hus, säger han till Aftonbladet.

Annons

Villan är på 200 kvadratmeter och utgångspriset ligger på ungefär 18 miljoner kronor.

Patrick Ekwall
Patrick Ekwall lämnar sin villa i Bromma.Charlotte Brunzell/TT

Foto: TT

Annons