Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Sanningen om händelsen i SVT:s direktsändning – som tittarna inte fick se

28 aug, 2023, 18:41 

Allt är inte som det ser ut.

Annons

Just nu är nästan hela Sveriges kändis-elit samlade under ett och samma tak: på anrika Cirkus i Stockolm. Där pågår nämligen årets tv-happening, utdelningen av Kristallen, som också sänds på SVT.

Men allt är inte riktigt som det ser ut...

Johanna Lind Bagges & Anders Bagges stora familjelycka – avslöjar för Svensk Dam!Brand logo
Johanna Lind Bagges & Anders Bagges stora familjelycka – avslöjar för Svensk Dam!

Johanna Lind Bagge och Anders Bagges nya familjemedlem

Det är pirriga tv-profiler som minglade på röda mattan innan det var dags att ge sig in i salongen. TV-paret Johanna Lind Bagge och Anders Bagge var förvisso inte nominerade i år, men humöret var ändå på topp när Svensk Damtidning fick sig en pratstund med paret.

Annons

Dessutom såg de till att avslöja en riktigt underbar nyhet: de väntar tillökning! Ja, i form av en liten Jack Russel-valp, avslöjade paret för Svensk Damtidning.

– Hundar för oss är en livsstil. Vi lever med hundar, vi jobbar med hundar och hundar trivs i flock. Så vi behöver en liten rackare till, sa en lycklig Johanna.

Johanna Lind Bagge och Anders Bagge
Ett nytt svansbarn ska välkomnas in i familjen!

Händelsen i SVTs sändning av Kristallen som tittarna inte fick se

Priserna haglar ut, inte minst till familjen Wahlgren/Ingrosso som lyckats kamma hem nomineringar i flera kategorier. Programmet är direktsänt, och då kan som bekant allt hända – med ett undantag.

Flera priser är nämligen redan utdelade innan klockan 20.00, i en förinspelad förgala. Det får tittarna se klipp av i direktsändningen – men ägde rum timmar innan. Under förgalan hölls tal och det skojades friskt emellanåt, saker som tittarna bara fick se en liten del av...

Foto: SVT

Annons