TV4 gör om Bonde söker fru – aldrig tidigare hänt

TV4 gör om Bonde söker fru – aldrig tidigare hänt

I år sker en stor förändring i Bonde söker fru.

8 kända TV4-profiler: Så mycket pengar tjänar de!
0:54

Efter reklamen: 8 kända TV4-profiler: Så mycket pengar tjänar de!

(0:54)

Slå på ljud

I hela 16 år har programledaren Linda Lindorff följt med svenska bönder i deras jakt på sann kärlek, och det gör hon även i år, men den nya säsongen kommer bjuda på en stor överraskning.

Castingen till årets upplaga av programmet är i full gång, men förutom de åtta sökande som presenterades tidigare i år, avslöjar TV4 nu att det även tillkommer en bonusbonde! Och han skiljer sig från de resterande bönderna.

TV4:s ändring av Bonde söker – första gången

TV4 har verkligen dragit ut svängarna när det kommer till vem som får medverka i Bonde söker fru. Tidigare var programmet för svenskar med en gård i Sverige, men det gäller inte längre.

I år kommer tittarna även att få följa spannmålsbonden Matthew, 20, som tagit sig hela vägen från Australien! Han bor för tillfället på en bondgård strax utanför Örebro hos en svensk vän som han träffade i sitt hemland.

Matthew ska arbeta på vännens gård undet ett år och tänkte därför: "Varför inte passa på att söka kärleken?"

”Får helt enkelt boka två biljetter hem"

Matthew drömmer om att finna sin själsfrände och sedan ta med sig sin nya svenska kärlek till Australien. Ja, varför inte? Det finns nog en hel del unga svenska tjejer som drömmer om ett liv på andra sidan jorden.

På TV4:s Instagram beskrivs Matthew som en riktig charmör:

"Matthew är en utåtriktad, social och charmig kille med en härlig utstrålning. Han beskriver sig som en romantiker som gärna kommer med överraskningar. Han längtar efter att få känna pirret och nervositet som kommer med förälskelse. Självklart hoppas han på att bli blixtförälskad denna sommar och han har såklart tänkt på konsekvenserna av det ”då får jag helt enkelt boka två biljetter hem till Australien”.

En annan ändring blir ju då även att programmet för första gången delvis kommer spelas in på engelska, då Matthew är engelsktalande.

Det blir spännande att se hur detta spektakel utspelar sig!

Foto: TT, TV4