Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Tävla och vinn Emirates specialutformade pyjamas och Bulgari-kit!

29 apr, 2019, 15:05 
https://image.svenskdam.se/image-5471672?imageId=5471672&width=1320&height=689
Margareta
Nu har du chansen att uppleva hur det är att flyga första klass med flygbolaget Emirates. Delta i vår exklusiva tävling!
Annons

I Svensk Damtidnings exklusiva tävling tillsammans med Emirates kan du vinna en specialutformad pyjamas och ett Bulgari amenity-kit, två av de produkter som bara de som flyger First Class med Emirates får.

Pyjamasen har miljontals små kapslar invävda i tyget, vilket avger en fuktgivande substans för att motverka uttorkning uppe i luften. Bulgari-kitet består av en necessär med parfym och hudvårdsprodukter, perfekt att ha med sig i handbagaget under flygresan. Necessären har även förvaring för hörlurar och annat man vill ha med sig under resan.

Tävla genom att svara på frågorna här nedan! Du kan tävla fram till och med den 8 maj, därefter utses vinnaren.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Observera att tofflorna på bilden inte ingår i utlottningen och att designen på amenity-kitten kan variera. Vi lottar ut tre kit av pyjamas och amenity-kit.

Annons