Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Det här ska kronprinsessan göra i Tyskland

23 nov, 2017, 11:25 
Vi har koll på Victorias schema!
Annons

Idag är kronprinsessan Victoria på blixtbesök i Tyskland. Hon landar strax efter lunch och åker direkt till Porsche i Leipzig. Ja, inte för att spana in en ny bil förstås, utan för att lära sig mer om digitala startups i industrin.

Framåt tretiden är det sedan meningen att hon ska kliva in på ett forskningscenter i utkanten av stan för att få en dragning om hur man ”visualiserar vetenskapliga modeller i 3D”. Dessutom ska hon få veta mer om hållbar hantering av vattenresurserna på arabiska halvön.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

I kväll väntar mottagning och galamiddag på Kongresshalle am Zoo, där Victoria ska dela ut Svenska Företagspriset 2017. Och sedan flyger hon hem igen tidigt imorgon. Men kanske hinner hon ändå titta lite på stan? Victoria har ju faktiskt släktband till Leipzig – hennes gammelonkel (och drottning Silvias farbror) Ernst Sommerlath var professor i teologi just här.

Foto: IBL

Annons