ANNONSSAMARBETE MED EUCERIN
Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Monica Sundberg från Hotell Romantik: "Produkten gör underverk på pigmentfläckar"

19 feb, 2024, 09:33 
Sofia Carlberg
Monica Sundberg.Foto: Sten Strömgren.
Eucerin breddar nu sin framstående guldserie, Hyaluron-Filler + Elasticity, med den länge efterlängtade Hyaluron-Filler + Elasticity Body Creme – en exklusiv kroppscreme skräddarsydd för mogen hud.

Solexponering, hormonförändringar och åldrande är tre faktorer som kan påverka hudens utseende med tiden. En ökning av melaninproduktionen kan resultera i fler synliga pigmentfläckar, vilket gör huden fläckig och ojämn. Dessutom förlorar huden med åren sin naturliga fasthet och elasticitet på grund av minskad produktion av kollagen och hyaluronsyra, vilket resulterar i en torr och matt känsla.

Caroline Martinsson, hudvårdsexpert på Eucerin, delar sin entusiasm över att utöka guldserien med en kroppscreme som ger alla med mogen hud möjlighet att ge kroppen den extra omtanke den förtjänar.

– Den hormonella påverkan i huden gör att den blir torrare, skörare och mindre elastisk. Detta gäller inte bara för ansiktet, även kroppen behöver extra fukt och fett för att ge stadga till hudbarriären. För att öka spänsten och minska pigmentfläckar på huden är det viktigt med kollagen- och elastin stimulerande ingredienser samt Thiamidol, som reducerar och förebygger pigmentfläckar, säger Caroline Martinsson, hudvårdsexpert på Eucerin.

Vi har intervjuat livsstilsprofilen Monica Sundberg för att få ett första intryck av Hyaluron-Filler + Elasticity Body Creme.

Monica Sundberg.Foto: Sten Strömgren.

– Jag har flera pigmentfläckar och har en som är större. När jag granskar den så har den bleknat en hel del. Kroppscremen gör underverk på många sätt tycker jag. Jag ska smörja händerna ofta med den också.

Monica använder kroppscremen efter varje dusch som en del av sin hudvårdsrutin.

– Den absorberas direkt i huden, vilket gör den mycket lättare att smörja in utan kladd. Doften är ljuvlig, vilket är viktigt för mig. Man känner sig verkligen fräsch och ren efteråt. Underbart att börja dagen med den känslan eller när man ska på något festligt på kvällen.

Trippelverkande effekt med tre nyckelingredienser

Hyaluron-Filler + Elasticity Body Creme kombinerar tre aktiva ingredienser som arbetar synergiskt för att ge djup återfuktning, förbättra hudens elasticitet och minska pigmentfläckar:

Hyaluron-Filler + Elasticity Body Creme från Eucerin.

1. Hyaluronsyra

Ger intensiv återfuktning och mjukare, slätare hud.

2. Arctiin

Boostar hudens kollagennivå och bidrar till en fastare och mer spänstig hud.

3. Thiamidol

Eucerins egen patenterade ingrediens med klinisk bevisad effekt mot pigmentfläckar.

Synliga resultat på kort tid

Hyaluron-Filler + Elasticity Body Creme ger en jämn, fast och återfuktad hud. Kroppscremen absorberas snabbt av huden och ökar dess elasticitet, reducerar pigmentfläckar och återfuktar huden. Första synliga resultat upplevs redan efter två veckor vid kontinuerlig användning, morgon och kväll.

Tips! Komplettera gärna med Hyaluron-Filler + Elasticity Hand Cream SPF30 för att skydda och ytterligare minska pigmentfläckar på händerna.

En hudvårdsserie för den mogna huden

Eucerins Hyaluron-Filler + Elasticity-serie, en innovativ guldserie som är skräddarsydd för mogen hud från 50 år och uppåt. Samtliga produkter i serien, inklusive det senaste tillskottet Hyaluron-Filler + Elasticity Body Creme, arbetar för att synligt minska fina linjer, pigmentfläckar och förbättra hudens elasticitet. Serien erbjuder ett brett sortiment av produkter, inklusive dag- och nattcremer, hand- och ögoncremer samt ett trippelverkande serum för ansikte, hals och dekolletage.

Om Thiamidol

Eucerins patenterade och aktiva ingrediens, Thiamidol, spelar en avgörande roll i att effektivt reducera melaninproduktionen genom att blockera enzymet tyrosinas. Verkande direkt vid pigmentfläckens källa förebygger och reducerar den hyperpigmentering. Eucerins forskare och utvecklare har under de senaste tio åren testat över 50 000 ämnen lämpliga för kosmetiska produkter, där Thiamidol visat sig vara den överlägset mest effektiva ingrediensen. Trots dess höga effekt på hyperpigmentering är Thiamidol skonsam mot huden, dermatologiskt testad och har kliniskt bevisad effekt.

INSTAGRAM: @monicabq
YOUTUBE: @livetefter65

Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity Body Creme finns till försäljning på fysiska och digitala apotek från vecka 6, 2024.

Rek. utpris Eucerin® Hyaluron-Filler + Elasticity Body Cream, 200 ml: 289 kr.