ANNONSSAMARBETE MED SCHWARZKOPF GLISS
Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Vilken hårtyp har du? Här är inpackningen för ditt hår

11 jun, 2024, 08:58 
AvJenny Thorell
Har du torrt, skadat eller färgat hår? En djupgörande hårinpackning ger håret näring och nytt liv, men olika problem kräver olika behandling. Så väljer du inpackningen för just din hårtyp.

En hårinpackning är den ultimata intensivbehandlingen för ett hår som behöver djupverkande näring och fukt. Precis som med hudvård så ska hårprodukter gärna skräddarsys efter våra specifika behov – och vår hårtyp. En hårmask är den ultimata self-care produkten för ditt hår och innehåller ingredienser som går utöver ditt schampo och balsam. En inpackning hjälper ett hår som trasslar, känns torrt eller livlöst – och när du hittar rätt kommer du verkligen märka skillnad. Här är tipsen för att hitta rätt inpackning för just din hårtyp.

Hitta den perfekta hårinpackningen – för din hårtyp

Har du torrt hår som behöver fukt, ett livlöst hår som behöver nytt liv eller ett färgat och slingat hår som behöver extra vård. Här är hårguiden för att hitta rätt.

Du har torrt och skadat hår:

Du kanske ofta använder värmeverktyg eller har varit mycket i solen. Ett torrt och skadat hår behöver fukt i massor för att må bra och inte brytas av. Schwarzkopf Gliss 4-In-1 Regeneration Bond-Building Hair Mask är en närande hårinpackning för torrt och skadat hår som återfuktar på djupet och slätar ut håret. Inpackningen slätar ut hårytan och ger massor av glans med en formula som kombinerar HAPTIQ-systemet och keratin, som stärker hårstrukturen och ger intensiv näring med ett lent och glansigt resultat.

Schwarzkopf Gliss 4-In-1 Regeneration Bond-Building Hair Mask är en fuktgivande hårinpackning för torrt och skadat hår.

Du har sprött och matt hår:

Har du ett glanslöst och sprött hår så drömmer du säkert om glans och spänst. Ett sprött och matt hår kan kännas strävt och svårt att kamma igenom – men det går att få tillbaka hårets lyster, styrka och studs. Schwarzkopf Gliss 4-In-1 Shine Bond-Building Hair Mask är en vårdande och krämig inpackning för matt och skört hår som gör håret silkeslent igen. Gliss formula med HAPTIQ-system och silke stärker hårstrukturen och reparerar solskadat hår på djupet.

Schwarzkopf Gliss 4-In-1 Shine Bond-Building Hair Mask är en vårdande och krämig inpackning för matt och skört hår som gör håret silkeslent.

Du har färgat och slingat hår:

Att färga och slinga sliter på håret och leder tyvärr till att längderna kan bli torra och skadade. Därför är det väldigt viktigt att du adderar en vårdande inpackning i din hårrutin. Schwarzkopf Gliss 4-In-1 Color Radiance Bond-Building Hair Mask är en fuktgivande hårinpackning som skyddar färgat hår med HAPTIQ-systemet och tranbärsextrakt för att skydda din färg, ge ny lyster och näring på djupet. Håret blir glänsande och friskt, och gör det mer motståndskraftigt.

Schwarzkopf Gliss 4-In-1 Color Radiance Bond-Building Hair Mask är en närande hårinpackning som skyddar färgat hår.

1 hårmask – 4 användningssätt

Få ut det mesta av din hårmask och ta hand om ditt hår på djupet. Här är 4 olika sätt att applicera din hårmask på.

1. Före schampo: Applicera i vått eller torrt hår före tvätt och låt verka i 2–3 minuter. Skölj noggrant! Använd 2–3 gånger i veckan.

2. Som ett balsam: Applicera i vått hår efter tvätt. Skölj noggrant! Använd regelbundet.

3. Som en hårmask: Applicera vått hår efter tvätt och låt verka i 2–3 minuter. Skölj noggrant! Använd 2–3 gånger i veckan.

4. Som en leave-in: Applicera en liten mängd i handdukstorkade eller torra hårtoppar efter att du tvättat håret. Rekommenderas särskilt för strävt hår, men fungerar för alla hår i behov av en extra fuktboost.