Kungligt Nobelfirande

Doktor Mikaels oväntade meddelande till Let's Dance-partnern Malin

20 jul, 2021, 06:07 

Mikael Sandström fick hoppa av Let's Dance för att jobba i pandemin, men har hållit kontakten med sin partner Malin Watson!

Annons
6 saker du inte visste om Mikael "Soldoktorn" Sandström!
6 saker du inte visste om Mikael "Soldoktorn" Sandström!

Mikael ”Soldoktorn” Sandström och Lotta Engbergs romans är som en saga, först började flörtandet i kvällstidningarna vilket ledde till äkta kärlek och nu har de köpt hus tillsammans i Göteborg.

Lotta är mångårig veteran när det kommer till att visa upp sig i tv-rutan men även Mikael har fått sin beskärda del av tv-framträdanden i och med hans roll som husdoktor i Nyhetsmorgon som han höll på med under flera år.

Doktor Mikael hoppade av Let's Dance

Malin Watson dansade med läkaren Mikael Sandström innan han hoppade av för att hjälpa till i corona-krisen.

Något de har gemensamt är även att de båda varit med i Let's Dance! Lotta var med 2014 ochh dansade med Alexander Svanberg och Mikael var med förra året, men avbröt tävlingen för att jobba som läkare under pandemin. Hans partner var rutinerade Malin Watson.

Annons

– Jag känner att jag sviker Malin, men samtidigt är både Malin och jag mycket mindre än coronaproblemet. Det är känslosamt och dystert, jag såg fram emot det här så mycket och så blev det så här. Vem hade kunnat se det. Men jag kan ändå inte se mig själv i spegeln om jag inte jobbar med det jag kan. Jag har jobbat som intensivvårdsläkare i 35 år. Och då är det meningen att jag ska göra det här, sa han då till Aftonbladet.

Doktor Mikael och Malin Watsons skoj på Instagram

Men han har hållit kontakten med Malin, och på Instagram visar han upp en lite annorlunda golfoutfit. På fötterna har han nämligen svarta lackskor, och i bildtexten får han med en passning till sin förra danspartner.

”Uppvärmning Inför ballroomopen.Vad gillar du skorna Malin Watson ? ” skriver han.

Malin svarar entusiastiskt i kommentarerna:

”Åh, älskar dina fina lackskor! Varför inte liksom? Golfproffsen kanske inte har provat detta ännu. Dansskor på Golf-Greenen. Nu kommer alla att kopiera Dig i framtiden!” skriver Malin.

Annons