Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Nina von Krusenstierna visar upp sin garderob – vågar vara unik

16 jun, 2019, 15:00 
Nina von Krusenstierna visar upp sin garderob
Nina von Krusenstierna vågar vara unik och struntar i trender. Vi har tittat in i hennes exklusiva garderob!
✔︎ Kanin-clutch med päls av Swarovski-kristaller.
✔︎ Skattkammare som andas kvalité!
✔︎ ”Den här designern är så duktig och förtjänar all uppmärksamhet”.
Annons

Nina von Krusenstierna är entreprenör och bor i en vacker våning på Östermalm. Hon var en av personerna bakom Café Operas fantastiska succé på 80-talet och var ägare till kvarterskrogen Cuckoo i Stockholm. Finsmakare är hon också vad gäller kläder. Det är inga dussinprylar som finns i den rymliga garderoben, snarare är det en utsökt skattkammare som andas kvalitet. Följsamma sidenplagg, skimrande sandaletter i guld och en kanin-clutch med päls av Swarovski-kristaller. Det är bara några av alla läckra favoriter i garderoben!

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
Nina von Krusenstierna

Nina menar att stil handlar om att visa personligheten på utsidan, inte att slaviskt följa trender. Hon bryr sig inte om trender och oftast har det fungerat.

Annons

– Jag kan ingenting om mode, men jag gör det jag vill. Så brukar jag säga.

Nina von Krusenstierna har hittat rätt

Nina von Krusenstierna

Hon hittar exklusiva tyger och bestämmer en modell, som sys upp – ofta hos goda vännen Anne Throne-Holst.

Väninnorna Nina von Krusenstierna och Tina Törnquist, hovstylist, på blå mattan.
Väninnorna Nina von Krusenstierna och Tina Törnquist, hovstylist, på blå mattan.

– Anne kan sy upp vad som helst. Hon är jätteduktig. Jag beskriver hur jag vill ha plagget och så fixar hon det. Hon är lyhörd, har sådan koll, gör en toile och så är vi överens.

Annons

Mode ligger i släkten. Anna Throne-Holst är syster till kronprinsessan Victorias stylist, Tina Törnquist och har en mycket sofistikerad kundkrets. Hon har bland annat sytt upp flera plagg till de svenska prinsessorna.

Smycken och festliga masker

Små mästerverk finns det på Nina von Krusenstiernas hylla av accessoarer.

Nina von Krusenstierna

Louis Vuitton och Chanel tycker inte Nina är så spännande. Det finns så fina saker av andra duktiga designers som inte finns överallt.– Savas Milano är så duktig och förtjänar all uppmärksamhet, säger Nina, som har ett par lyxväskor av designern.Kristina Alvendal: ”Jag vill alltid förändra”Läs mer

Annons

Hon har också inhandlat många plagg och accessoarer på sina många resor utomlands. Kaninen, exempelvis, är en aftonclutch med Swarovski-kristaller. Den kommer från New York.

Nina von Krusenstierna

– Jag gillar sådana här lite knäppa saker. Det fina med den är att hela kaninen är i dessa gnistrande kristaller, säger Nina och snurrar på väskan för att visa alla vackert dekorerade sidor.

Annons

 

Nina von Krusenstierna

Svenskt kan gärna premieras vad gäller skor, tycker Nina, och visar ett par delikata sandaletter i guld, från exklusiva skomärket Marchesa, designade av svenskan Annelie Hofström, som jobbat för lyxmärket i New York. Hon gjorde bland annat prinsessan Madeleines bröllopsskor.– De är perfekta på sommarkalasen och väldigt höga!plus_iconEmma Israelsson: “Carola bar mitt halsband och sen blev det succé”Läs mer

Anna Throne-Holst

Den blommiga kavajen är högsta mode i dag. Den här skönheten lät Nina sy upp hos duktiga sömmerskan Anna Throne-Holst.

 

Foto: Liljeton & Hessman

 

Annons