Artikeln innehåller reklamlänkar
Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleineVictoriadagen

12 detaljer som skapar sommarkänsla i hemmet

21 jun, 2020, 10:00 
AvRed Aktionen
Inredning
En vas med ängsblommor, en fin detalj på bordet eller en färgklick i gult. Plocka fram sommarkänslan inomhus med vackra detaljer. Vi tipsar om tolv snygga köp!
Annons

Komplettera det underbara solljuset som flödar in i bostaden med detaljer som ger sommarkänsla. Färgklickar, naturmaterial och organiska former för alla tankarna till den underbara sommartiden – såväl nu som året om.

Ge hemmet en somrig uppdatering med en vas eller piffa till dukningen till sommarfesten med en ny detalj i textil. Rotting i olika former är även ett perfekt sätt att få en varm och ombonad känsla i inredningen.

Här listar vi tolv fina detaljer som ger sommarkänsla och som du kan klicka hem nu:

1. Doftljus, Åhléns

Doftljus med doft av bomull från Åhléns

Fint doftljus som ska ha en doft av nytvättad bomull och skärgårdsbris. Ljuset är gjort i naturlig vax. ANNONS Här kan du köpa det.

Annons

2. Vas, Hay

Gul swirl vas från hay

Vasen Splash Round från danska Hay blir ett färgglatt blickfång i hemmet. Vasen är handgjord och tillverkad med en glasblåsningsteknik som ger vasen flera lager av glas. ANNONS Här kan du köpa den.

3. Växthylla med spaljé, Granit

Växtbord med spaljé i rotting från Granit

Plocka in sommarens grönska året om med den här vackra växthyllan i rotting. Den tillhörande spaljén gör det lätt för växterna att trivas. ANNONS Här kan du köpa den.

Annons

4. Shell skål, By On

Shell skål från By On

Vacker skål i form av en stor snäcka. Skålen blir en somrig detalj i inredningen eller på bordet som serveringsskål.ANNONS Här kan du köpa den.

5. Meadow kuddfodral, Fine Little Day

Meadow kuddfodral från Fine Little Day

Ge kuddarna i soffan en sommaruppdatering! Det här kuddfodralet är gjort i oblekt linnekanvas med fina, broderade ängsblommor. Mönstret är designat av Isis Maakestad för Fine Little Day. ANNONS Här kan du köpa det.

Annons

6. Korglampa, HK Living

Korglampa i rotting från HK Living

Addera mer naturmaterial i inredningen för en somrig känsla. Den här lampan har en korgskärm som ger en bohemisk touch till inredningen. Skärmen är handgjord i rotting. ANNONS Här kan du köpa den.

7. Bricka Primavera, Marimekko

Bricka Primavera från Marimekko

En färgglad, blommig detalj i köket eller på det dukade bordet. Mönstret Primavera går i fina lavendellila toner.ANNONS Här kan du köpa den.

Annons

8. Löpare, Linum

Löpare med citronmönster från Linum Design

Sätt sommarkänsla på matbordet med den här löparen. Löparen har ett mönster av gula citroner och rosa citronblommor på en beige botten. ANNONS Här kan du köpa den.

9. Karaff, By On

Kanna Crumple från By On

Karaffen Crumple är en snygg detalj i hemmet året om, men den vita färgen och siluetten som för tankarna till ett skrynklat papper känns särskilt fin till sommarens dukningar.ANNONS Här kan du köpa den.

Annons

10. Tygservetter, Hay

Ljusgula tygservetter från Hay

Sätt en solig guldkant på dukningen med ett par tygservetter. Den ljust citrongula färgen är härligt somrig, men servetterna finns i flera färger. ANNONS Här kan du köpa dem.

11. Swimmers poster, Fine Little Day

Swimmers poster från Fine Little Day

Poster med lekfullt motiv som ger sommarkänsla. Originalteckningen är målad av Elisabeth Dunker med akryl och krita. ANNONS Här kan du köpa den.

Annons

12. Anna vas, Swedese

Anna vas från Swedese

Vas med organisk form som ger naturkänsla till hemmet och blir vacker tillsammans med olika typer av blommor och kvistar. Här kan du köpa den.

Annons