Artikeln innehåller reklamlänkar
Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

21 fina detaljer i linne – sommarens trendigaste material

07 jun, 2020, 09:00 
AvRed Aktionen
Inredning i linne
Linne är utan tvekan sommarens trendigaste materialval, såväl i inredningen som i sommargarderoben. Vi listar 21 snygga linneprodukter som finns i butik just nu!
Annons

Linne är svalt, mjukt och skönt mot huden, och samtidigt ett riktigt snyggt material i såväl garderoben som i inredningen. Dessutom finns linne i alla tänkbara färger. Ytterligare en fördel med det här naturmaterialet som syns överallt i sommar är att det är ett miljövänligt alternativ, särskilt när man väljer lin som är från Europa.

Vi har valt ut 21 snygga inredningsdetaljer i linne som finns i butik just nu:

1. Botanic kuddfodral, Fine Little Day

Kudde i linne från Fine Little Day

Det här somriga kuddfodralet i härlig linne har ett lekfullt motiv designat av konstnären Moga Takahashi. Här kan du köpa kudden (reklamlänk).

2. Linneservetter, Linum Design

linneservetter från linum

Servetter i linne gör dukningen både till vardags och fest. De här servetterna finns i flera fina färger, här i linnebeige, och kan både strykas och lämnas ledigt skrynkliga. Här kan du köpa dem. (reklamlänk)

Annons

3. Badhandduk, Granit

linnehandduk från granit

Ljusgrå badhandduk i europeisk linne med fin struktur. Handduken är 140 x 70 centimeter stor. Här kan du köpa den (reklamlänk).

4. Linnegardin, Åhléns

linnegardinlängd

Vit gardinlängd i skön linne, som skyler från den stekande värmen i sommar, men samtidigt släpper in ljuset på ett vackert sätt. Här kan du köpa den. (reklamlänk)

Annons

5. Påslakanset, Norrgavel

påslakanset i linne från norrgavel

Påslakan och örngott i tvättad, ljusgrå linne med en trådtäthet på 200. Svalt och skönt i sommar, men varmt i vinter. Här kan du köpa setet. (reklamlänk)

6. Kimono i linne, Granit

kimono i linne från granit

Svep in dig i en kimono efter morgondoppet! Den här beigea kimonon är gjord i en GOTS-certifierad mix av linne och bomull. Här kan du köpa den (reklamlänk).

Annons

7. Hissgardin, Jotex

hissgardin i linne från jotex

Hissgardin som gör det lätt att skydda hemmet från solens starka strålar. Finns i flera färger. Här kan du köpa den. (reklamlänk)

8. Överkast i linne, Åhléns

överkast i linne från åhléns

Inred med sommarkänsla i sovrummet med ett överkast i linne. Finns i beige och blått. Här kan du köpa det. (reklamlänk)

9. Zebrarandig kudde, Chhatwal & Jonsson

zebrarandig kudde från chhatwal & jonsson

Sätt färg på sommarens trendigaste material med den här kudden med zebraränder. Finns i flera olika färgställningar. Här kan du köpa den (reklamlänk).

Annons

10. Bordslampa i linne, Granit

bordslampa i linne från granit

En bordslampa med linneskärm ger vacker taktil känsla till inredningen såväl i sommar som året om. Linnetyget är vävt med fin struktur och sladden är textilklädd. Här kan du köpa den (reklamlänk).

11. Kuddfodral, Boel & Jan

kuddfodral i linne med ränder

Kuddfodral i off white med beige ränder. Kuddfodralet har en framsida i tvättad linne samt baksida i bomull. Här kan du köpa det (reklamlänk).

Annons

12. Påslakanset i linne, Jotex

påslakan i linne från jotex

Påslakanset i två delar av linne med en trådtäthet på 110. Finns i grått, vitt, beige och ljusrosa tappning. Här kan du köpa det. (reklamlänk)

13. Servetter i linne, Himla

servetter i linne från himla

4-pack linneservetter från Himlas serie Sunshine, här i den vackra ljust turkosa färgen Balance. Linneservetterna ger en avslappnad, somrig touch till dukningen. Här kan du köpa dem. (reklamlänk)

Annons

14. Bordstablett, Dixie

bordstablett i linne

Komplettera dukningen med en snygg bordstablett, oberoende av om du äter inne eller ute. Den här är gjord helt i linne och finns i en uppsjö av färger. Här kan du köpa den (reklamlänk).

15. Kudde i linne, Granit

dimgrön kudde i linne från granit

Dimgrön kudde i ekologisk linne med European Flax Linen-certifiering. Finns i flera olika färger. Här kan du köpa den (reklamlänk).

Annons

16. Bordsduk, Jotex

bordsduk i linne från jotex

Enfärgad, stentvättad duk i linne. Duken har en subtil struktur och finns i en mängd olika färger. Här kan du köpa den. (reklamlänk)

17. Pläd i linne, Himla

pläd i linne från himla

När sommarkvällarna är kyliga värmer en pläd och den här snygga filten är gjord i både linne och ull, vilket gör den skön och lagom varm ute som inne. Här kan du köpa den. (reklamlänk)

Annons

18. Kökshandduk, Tell Me More

kökshandduk från tell me more

Stilren kökshandduk i linne med praktisk ögla för upphängning. Finns i de naturnära färgerna grått, mörkgrått, brunt och svart. Här kan du köpa den (reklamlänk).

19. Löpare, Scandi Living

löpare i linne från scandi living

Förgyll dukningen med en fin löpare i linne. Den här löparen finns i flera färger, här ovan i en vacker gröngrå nyans som ramar in sommardukningen. Här kan du köpa den (reklamlänk).

Annons

20. Förkläde, Ernst

linneförkläde från ernst

Snyggt linneförkläde som skyddar dina kläder vid matlagning både vid grillen och inne i köket. Finns även i grått. Här kan du köpa det (reklamlänk).

21. Morgonrock, H&M Home

morgonrock från H&M HOME

Linnemorgonrock i vacker mörkgul nyans som förgyller sommarmorgonen. Morgonrocken finns i flera färger, har två framfickor och ett avtagbart knytskärp samt är av unisex-modell. Här kan du köpa den. (reklamlänk)

Annons