21 fina nyheter från inredningskedjorna hösten 2020

Hösten 2020 har anlänt, åtminstone i inredningsbutikerna. Vi har spanat in utbudet – och valt ut 21 av de trendigaste och snyggaste inredningsnyheterna som redan släppts!

I år ser vi mycket av mörkare färgskalor, särskilt i nyanser av brunt, beige och grönt, bland höstens inredningstrender. Det syns även olika naturmaterial och textilier i mängder, klassiskt rutiga mönster och fina detaljer i stengods som ger hemmet en subtil uppdatering. Det allra bästa? De första nyheterna har redan landat i butikerna och online för den som behöver höstuppdatera hemmet!

Vi har valt ut 21 trendiga och stilsäkra höstnyheter att spana in:

1. Rutig pläd, Ellos Home

rutig pläd från ellos home

Mjuk rutig pläd i mix av mohair, ull, alpacka och polyamid. Pläden har fransar på kortsidorna och finns även i orange och grå tappning. Här kan du köpa den. (reklamlänk från Awin.com)

2. Bordslampa, H&M Home

bordslampa med plisserad skärm från H&M Home

Bordslampa i klassisk stil med en twist. Lampan har en plisserad skärm i textil och böjd fot i mässingsfärgad metall. Finns även som taklampa. Här kan du köpa den. (reklamlänk från Apprl)

3. Dekorationsfigur, Jotex

hand dekorationsfigur från jotex

Dekoration i form av en öppen, utsträckt hand, tillverkad i keramik. Här kan du köpa den. (reklamlänk från Apprl)

4. Skåp, Bloomingville

rottingskåp från bloomingville

Fint skåp i rotting med inbyggd hylla, två dörrar och underrede i trä. Här kan du köpa den. (reklamlänk från Awin.com)

5. Shaggy matta, Classic Collection

Shaggy matta från Classic Collection

Handvävd ryamatta med lång, tjock lugg i polyester från Classic Collection. Finns även i brunt. Här kan du köpa den. (reklamlänk från Apprl)

6. Soffbord, Vtwonen

pebble soffbord
runt stenformat soffbord

Inspirationen från havets och strandens skatter hänger kvar i höst. Det här soffbordet, som kan användas både inne och ute, har formen av en strandsten. Bordet är tillverkat i betongfiberlera. Här kan du köpa det. (reklamlänk från Awin.com)

7. Pläd, H&M Home

elegant pläd i beige från H&M

Elegant pläd i jacquardvävd ull med råa kanter. Finns i beige alternativt grått, båda med detaljer i svart. Här kan du köpa den. (reklamlänk från Apprl)

8. Kruka med piedestal, Granit

kruka med piedestal från granit

Räfflad terrakottakruka med piedestal i svart metall. Krukan finns i två storlekar. Här kan du köpa den (reklamlänk från Adtraction).

9. Bäddset, Åhléns

bäddset i linne och bomull från åhléns

Bädda med trendigt dova färger i höst! Det här bäddsetet är i en härlig mix av linne och bomull, vilket gör det både mjukt och lagom varmt. Här kan du köpa det. (reklamlänk från Adtraction)

10. Piedestal, Ellos Home

piedestal i trä från ellos home

Klassisk piedestal tillverkad i mangoträ som brunvaxats. Finns i två olika storlekar. Här kan du köpa den. (reklamlänk från Awin.com)

11. Pläd, Jotex

pläd med dunfyllning från jotex

Pläden för dig som ofta fryser! Den här pläden är fylld av dun och klädd i ett mjukt percaletyg med knappar. Förvaras enkelt i matchande påse när den inte används. Finns i flera färger. Här kan du köpa den. (reklamlänk från Awin.com)

12. Korg, Granit

förvaringskorg från granit

Blockfärgad förvaringskorg av vass och majsstrå. Finns i olika storlekar. Här kan du köpa den (reklamlänk från Adtraction).

13. Sittpuff, Ellos Home

brun sittpuff från ellos home

Elegant sittpuff i sammet med dekorsömmar, här i en chokladbrun färg som är särskilt trendig i höst. Här kan du köpa den. (reklamlänk från Awin.com)

14. Taklampa, Jotex

droppformad rispapperslampa

Droppformad taklampa med skärm av vitt rispapper, vilket ger ett mjukt och mysigt sken i rummet. Här kan du köpa den. (reklamlänk från Awin.com)

15. Pall, H&M Home

pall från H&M Home

Pall i FSC-märkt trä med sits gjord av flätat pappersstrå. Perfekt som avlastningsyta och sittplats i exempelvis hallen eller sovrummet och enkel att flytta tack vare handtagen i sidorna. Här kan du köpa den. (reklamlänk från Apprl)

16. Pläd, Zara Home

pläd från Zara Home

Snygg pläd i ullmix med långa fransar, som värmer både i soffan och i sängen. Finns i beige, gult och rosa. Här kan du köpa den.

17. Tallrik, Granit

spräcklig tallrik med organisk form
nya tallrikar från granit

Porslinstallrik med kontrasterande kant i svart och lätt spräcklig vit yta. Tallriken har en vacker organisk form och finns även som assiett, skål och större fat. Här kan du köpa den (reklamlänk från Adtraction).

18. Kudde, Mimou

prickig kudde från mimou

Söt, prickig ryakudde av tuftad ull med baksida i linne. Kudden är tillverkad i Blekinge i Sverige. Här kan du köpa den. (reklamlänk från Awin.com)

19. Vas, H&M Home

vas i stengods från H&M Home

Keramik är en av trenddetaljerna i höst. Den här lilla vasen i stengods blir fin tillsammans med exempelvis några kvistar eller strån. Här kan du köpa den. (reklamlänk från Apprl)

20. Bänk, Ellos Home

bänk i trä från ellos home

Stilren bänk i mangoträ, som passar i hallen eller som ett snyggt soffbord och adderar naturmaterial till inredningen. Här kan du köpa den. (reklamlänk från Awin.com)

21. Överkast, Åhléns

beige överkast från åhléns

Beige fortsätter vara en tidlös favorit i många hem. Det här överkastet är gjort i en blandning av bomull och miljövänlig lyocell. Här kan du köpa det. (reklamlänk från Adtraction)