Artikeln innehåller reklamlänkar
Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleineVictoriadagen

Dekorera med ljusslingor ute och inne – 11 fina köp

25 jun, 2020, 09:00 
AvRed Aktionen
Inred med ljusslingor på balkongen, i sovrummet, vid matbordet eller i trädgården. Vi tipsar om ljusslingorna som skapar en magisk atmosfär såväl inne som ute!
Annons

Vrid upp mysfaktorn i hemmet eller på terrassen med en ljusslinga. Ljuskällor blir ofta pricken över i:et när man vill skapa en mysig känsla i hemmet och är fina oavsett om det är en ljus sommarkväll eller höstmörker utanför fönstret. Ge inredningen det där lilla extra som gör hemmet snäppet härligare!

Vi har valt ut de finaste ljusslingorna som finns i butik just nu – för både utomhus- och inomhusbruk:

1. Istappslinga, Granit

Istappslinga från Granit

Ljusslinga för utomhusbruk med dimbara och utbytbara lampor med ett varm sken. Lamporna går att hänga upp från små krokar, vilket gör det enkelt att inreda med ljusslingan oavsett hur din balkong eller uteplats ser ut. ANNONS Här kan du köpa den.

Annons

2. Ljusslinga med glödlampor, Ellos Home

Vit ljusslinga från Ellos Home

Snygg ljusslinga med tio LED-lampor i form av stora glödlampor, som passar att använda ute på balkongen alternativt uteplatsen, men också fungerar inomhus. ANNONS Här kan du köpa den.

3. Dew Drop för utomhusbruk, Star Trading

Dew drop-ljusslinga för utomhusbruk

Skapa en magisk atmosfär utomhus med den här ljusslingan med 100 ljuskällor i form av dewdrops. Slingan är tio meter lång och passar på såväl altanen och balkongen som i partytältet eller trädgården. ANNONS Här kan du köpa den.

Annons

4. Ljusslinga, Granit

ljusslinga i mysigt sovrum

Vacker ljusslinga med hela 200 små LED-lampor som lyser upp inomhus. Fin i såväl sovrummet, på fönsterbrädan som på bordet. Ljuset från lamporna är varmvitt, vilket bidrar till en mysig känsla i hemmet. ANNONS Här kan du köpa den.

5. Solcellsljusslinga Glow, Star Trading

solcellsdriven ljusslinga från star trading

Den här ljusslingan ger balkongen och uteplatsen en mysig atmosfär. Ljusslingan Glow drivs av solenergi och har tio ljuskällor som lyser i mysigt varmvitt. Slingan är gjord för utomhusbruk och har en integrerad strömbrytare som gör att den antingen kan ha ett konstant eller blinkande ljus. ANNONS Här kan du köpa den.

Annons

6. Microljusslinga, Watt & Veke

microljusslinga i guld från Watt & Veke

En fin liten ljusslinga som enkelt går att forma och blir till en stämningsfull liten DIY-lampa när den placeras inuti en lykta eller vas. De små LED-lamporna ger ett varmt ljus och vrider upp mysfaktorn. ANNONS Här kan du köpa den.

7. Clippy ljusslinga, Star Trading

Ljusslinga med clips för bilder

Ljusslingan för dig som gärna visar upp dina bilder eller andra små dekorationer. Den här ljusslingan ha tio klädnypor med ljuskällor som gör det både enkelt och fint att hänga upp kort. ANNONS Här kan du köpa den.

Annons

8. Dekorativ ljusslinga, Northlight

ljusslinga deco från northlight/clas ohlson

Fin ljusslinga som kan användas både inne och ute. Slingan har tio varmvita ljuskällor som ger myskänsla oavsett hur du väljer att placera den. Finns i olika utföranden med färgade och klara lampor.ANNONS Här kan du köpa den.

9. Celebrations ljusslinga, Iris Lights

ljusslinga med bollar i gult och blått från Irislights

Ljusslingan som ger klassisk feststämning oavsett om det är student, kalas eller midsommar. Bollarna går i vitt, gult och blått och slingan finns med tio, 20 alternativt 35 bollar. Den fina ljusslingan även i flera andra färger. ANNONS Här kan du köpa den.

Annons

10. Ljusslinga för inom- och utomhusbruk, Star Trading

ljusslinga med LED-lampor i form av glödlampor

Den här ljusslingan med 16 stora LED-lampor ger ett stämningsfullt ljus och kan användas året om då den passar för både inom- och utomhusbruk. Lamporna ger ett fint, vitt sken.ANNONS Här kan du köpa den.

11. Ljusslinga med rispappersbollar, Granit

ljusslinga med rispappersbollar

Inred med den här ljusslingan för en naturnära känsla i inredningen. De tio lamporna är alla klädda med en boll av vitt rispapper och blir en fin detalj i exempelvis bokhyllan. ANNONS Här kan du köpa den.

Annons