Sådan är Pippa Middletons blivande make

Sådan är Pippa Middletons blivande make

Favoritintresset och kände brodern.

På lördag, den 20 maj, är det dags årets stora societetsbröllop. Och de som gifter sig är Kates lillasyster Pippa Middleton och finansmannen James Matthews. Om bara några dagar kommer Pippa alltså bli förknippad med ännu en vit klänning och visst blir det lite extra spännande att få se George och Charlotte som brudnäbbar!

Men vem är egentligen James Matthews, eller Prince Charming som han kallas i brittiska tidningar? Jo, James är multimiljonären som bor i Chelsea och som dessutom är en hejare på både maratonlopp och motorsport. Han är uppvuxen i Lincolnshire, nära Norfolk. Familjen flyttade sedan till St. Barths,  efter att föräldrarna köpt det lyxiga Eden Rock-hotellet. Ett hotell som James fortfarande är verkställande direktör för. Precis som sin blivande hustru så älskar James att vara aktiv och leva ett äventyrligt och sportigt liv. När han inte befinner sig i skidspåret är det högst troligt att han trampar runt på någon sportcykel eller servar på tennisbanan.

James bror är realitystjärnan Spencer Matthews, som bland annat har varit med i brittiska The Bachelor. James har känt Pippa i över tio år. År 2012 dejtade de i några månader men under den perioden blommade romansen aldrig ut. När Pippa sedan inledde en relation med börsmäklaren Nico Jackson förblev hon och James goda vänner. Efter att de tagit slut med Nico så återvända Pippa till expojkvännen – och snart blir de man och hustru!

Foto: IBL