Andrea Brodin strålade när hon sa ja till Cedric Notz

victoria på andrea brodins bröllop

Kronprinsessan Victoria var på plats när bästisen Andrea Brodin fick sin Cedric Notz. Se de magiska bröllopsbilderna och brudens underbara klänning!
Det här är Andrea Brodin
Slå på ljud

Vilket bröllop! Inte ett öga var torrt när prinsessvännen Andrea Brodin, 43, fick sin Cedric Notz, 45, på vackra Loviseberg i Ulriksdals slottspark tidigare i dag. Kronprinsessan Victoria var självklart på plats för att fira sin bästa vän och det blev en fest i kärlekens tecken!

kronprinsessan victoria

Andrea Brodin och kronprinsessan Victoria har följts åt genom livet!

Andrea och Victoria har vuxit upp tillsammans och när den intima vigseln ägde rum i brudens föräldrar, Hans Eric “Jejje” Brodins och Eva “Putzi” Benita Brodins, trädgård var vår blivande drottning märkbart rörd. De har inte bara gått i samma klass på Enskilda gymnasiet utan kronprinsessan är även gudmor åt Andreas äldsta dotter Diana, 13.

Andrea och Cedric träffades för sju år sedan på Madeleines och Chris bröllop. De blev blixtförälskade och Cedric valde att lämna Schweiz och flytta till Stockholm för att leva med Andrea.

bröllop mellan andrea brodin och cedric notz

Andrea bar en brudklänning från svenska By Malina.

Bruden var strålande vacker i en klänning från svenska By Malina. (länk till butik)Ett favoritmärke i kungliga kretsar.

”Jobb, flytt, renovering, barn, livet, andra prioriteringar än att just arrangera ett bröllop. Men nu efter en lång corona-vår hemma med lite mer tid över än vanligt kanske och mycket tid till familjen, kände vi båda att det var dags. Så i slutet av augusti blir vårt lilla bröllop av och det ska bli så kul och härligt”, skrev Andrea på sin blogg tidigare i somras.

Foto: Suvad Mrkonjic