Bröllop i Gstaad - utan Charlene och Stéphanie

tatiana-ao

Som vi tidigare berättat gifte sig Andrea Casiraghi och Tatiana Santo Domingo för en andra gång i helgen. Men hela den furstliga familjen fanns inte på plats.

Nu är de gifta för en andra gång, prinsessan Carolines son Andrea Casiraghi (29) och hans Tatiana Santo Domingo (30). Bröllopet ägde rum i den exklusiva skidorten Gstaad. Tatiana bar som vi tidigare berättat en bröllopsklänning signerad Valentino.

albert-ao

Furst Albert anländer.

Här fanns givetvis prinsessan Caroline och resten av hennes barn, prinsessan Alexandra, den nyblivna modern Charlotte Casiraghi som kom med sin bebis men utan barnets fader Gad Elmaleh, sedan kom Pierre Casirgahi med sin Beatrice Borromeo.

tatiana-ibl

Tatiana under festligheterna.

caroline-andrea-ao

Prinsessan Caroline med brudgummen Andrea.

caroline-ibl

Och en närbild på prinsessan Caroline.

kyrka-ao

Kyrkan i Rougemont var fint pyntad med blommor, det snöade rejält och var mörkt när vigseln skedde så det blev inte några perfekta bilder för alla de fotografer som samlats.

Läs även Kungliga modebloggen om brudens Valentino-klänning här››

ste_charlene-2

Även furst Albert kom till bröllopet, men hans hustru furstinnan Charlene hade två olika uppdrag hemma i Monaco, Sainte Devote Rugby Challenge som ni ser en bild från nedan.

ste_charlene

Och så var furstinnan Charlene på Monaco Boxing Bonanza med en ny lockig frisyr.

charlene-facebook

Furstinnan Charlène ses tillsammans med herr Masurel hennes pappa herr Wittstock, står det på hovets Facebook-sida.

ste_stephanie-pauline

Inte heller prinsessan Stéphanie kom till bröllopshelgen i Schweiz, hon och dottern Pauline Ducruet firade Stéphanies födelsedag med en cirkusföreställning.

ste_charlene

Av Agneta Nisbeth

Foto: All over Press och Stella Pictures samt faksimil Facebook