Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Bröllopslycka! Anders Borg och Dominika Peczynski har gift sig

03 nov, 2018, 21:48 
Annie-Li Eriksson
Wow vilket vackert brudpar! Lördagen den 3:e november sa Anders Borg och Dominika Peczynski ja till varandra.
Annons

Den tidigare finansministern Anders Borg och PR-drottningen Dominika Peczynski har gift sig! Dominika strålade i en unik brudklänning av kronprinsessans favoritdesigner Camilla Thulin, skriver Aftonbladet.

– Det känns jätteskönt och jättekul! Det var en bra vigsel med mycket glädje, säger Dominika till tidningen.

“Två nördar som mötts”

Bröllopet som ägde rum i centrala Stockholm hade judiska inslag och beskrivs som både vackert och stämningsfyllt.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

– Det här var fantastiskt spännande och roligt. Det var mycket glädjetårar i kyrkan. Nu blir det dans hela natten, säger Anders till Aftonbladet.

Anders Borg och Dominika.

Det fanns flera välkända ansikten på plats för att fira paret Borgs speciella dag. Bland annat tidigare statsministern Fredrik Reinfeldt, Centerpartiets partiledare Annie Lööf, Army of Lovers-medlemmarna Alexander Bard och Jean-Pierre Barda. Vi fick dessutom se tv-profilen Tilde Fröling samt brudklänningsdesignern Camilla Thulin. Hon har känt till parets kärlekshistoria sedan dag ett.

Annons

– Jag minns när Dominika fick ett mejl där Anders skrev att han ville ses. ”Hugg på” sa jag, ”han är igång!” Det blev jättebra. Det är två nördar som har mötts, säger hon till Expressen.

På sociala medier skriver Dominika om sin fantastiska bröllops-look:

“Omhändertagen och flankerad av mästarnas mästare. Frisör Johan Hellström @j_hellstrom från @bjornaxen och skräddare Thomas Nordin från @camillathulindesign

Det var i maj 2017 som Anders Borg och Dominika Peczynski förlovade sig i Rom. Och det var ingen liten ring som han friade med. På Dominikas Instagram kan vi se den jättelika diamanten.

Annons

Foto: IBL

Annons