Bröllopsyra när Ingemar Stenmarks dotter gifte sig!

Bröllopsyra när Ingemar Stenmarks dotter gifte sig!
NU GRATIS

– Det känns fantastiskt. Det är en stor dag! säger Ingemar Stenmark. Hans dotter Nathalie har precis sagt ja till sin Eric, och det var pappa Ingemar som förde sin dotter uppför kyrkgången.

Rosenbladen regnade när Nathalie Stenmark, 33, dotter till Ingemar Stenmark och Ann Stenmark, nu på lördagen sa ja till sin Eric Koefoed. Vigseln ägde rum i Jakobs kyrka i Stockholm och det var Ingemar som förde in Nathalie i kyrkan, på amerikanskt vis. Klädkoden var smoking och bland de 115 gästerna fanns släkt och många vänner, både från Sverige och USA. Ingemars dotter, och Nathalies halvsyster, Iza, 9, var brudnäbb.

Nathalie, som arbetar som jurist och bor i Beverly Hills i USA, sa ja i en fantastisk spetsklänning och lång slöja. Brudbuketten bestod av cremefärgade rosor.

– You may kiss the bride, sa vigselprästen Hans Ulfvebrand innan tonerna av Ed Sheerans Thinking Out Loud fyllde kyrkan.

Efter vigseln träffade Svensk Damtidning en rörd Ingemar Stenmark i bröllopsvimlet.

– Det känns fantastiskt! Det är en stor dag. Det är klart att det var lite nerver innan, men nu kan vi koppla av, allting har gått som på räls. Nu ser vi fram emot festen!

Och Nathalies mamma Ann Stenmark var lika lycklig:

– Det var en sån underbar vigsel och Nathalie har fått en fantastisk man.

Nathalies väninnor Rebecca Kolb, Sandra Lundin, Vanessa Doran och Michelle Pantzar.

Nathalies kusin Johan Uvhagen med sin fru Maria.

Christoffer och Josefin Adler.

FOTO: KARIN TÖRNBLOM