Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleineVictoriadagenSollidens slott

Chelsea Clinton fick sin Marc i helgen

02 aug, 2010, 09:56 
Agneta Nisbeth
Annons

 

Marc Mezvinsky gifte sig med Chelsea Clinton i helgen.
Marc Mezvinsky gifte sig med Chelsea Clinton i helgen.
Chelsea-Marc

President Bill Clinton följde sin dotter Chelsea till altaret i helgen, påtagligt rörd av situationen. Hans enda dotter har nu gift sig med Marc Mezvinsky.

Annons

När Chelsea Clinton gifte sig med sin fästman, investmentbankiren Marc Mezvinsky i helgen hade man inte sparat in på någonting. Den specialdesignade brudklänningen kom från Wera Wang och brudens ring lär ha kostat en miljon dollar, allihop ska det ha kostat mellan 24 och 36 miljoner kronor. Men så kan man väl kalla detta för årets bröllop i USA.

Kända gäster

Brudens pappa är en före detta president i landet och hennes mamma Hillary är utrikesminister. Naturligtvis fanns också flera kända personer i publiken som den förra utrikesministern Madeleine Albright och skådespelarparet Ted Danson och Mary Steenburgen.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
Bill och Hillary Clinton med sin dotter och make.
Bill och Hillary Clinton med sin dotter och make.

Välkommen till familjen

Hillary Clinton som för dagen bar en klänning av Oscar de la Renta gav tillsammans med Bill Clinton följande uttalande efter vigseln:

– Vi kunde inte ha bett om en mer perfekt dag för att fira inledningen av deras liv tillsammans. Vi hälsar med glädje Marc välkommen till vår familj.

Läs även:

Av Agneta Nisbeth

Foto: All Over Press

Se en nyhetsfilm från bröllopet här:

httpv://www.youtube.com/watch?v=WhswoBXGwss

Annons