Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Edward Bernadotte sa ja till sin Nathalie Frediani i romantiska Italien

30 maj, 2011, 16:02 
Agneta Nisbeth
Annons

I romantikens Italien fick grevesonen Edward Bernadotte af Wisborg sin Nathalie Frediani till sin hustru.

Så romantiskt det blev när Edward Bernadotte af Wisborg, 28, – greveparet Bertils och Jills yngste son – äktade fästmön Nathalie Frediani, 25, i hennes hemland Italien.

Mingel i trädgården

Bruden bar en axellös, vit klänning med en brudkrona som toppade slöjan. Hon var en prinsessa! Och Edward var sagoprinsen. Så stilig han var i frack och med sitt mörka hår och ett gnistrande leende. Han sägs ha ärvt sin mors konstnärliga ådra och måste ha varit mycket nöjd med vigseln, mottagningen och alla färgsprakande bröllopsgäster som minglande i trädgården till Villa Rusconi-Clerici i Verbania med utsikt över sjön Lago Maggiore.

Annons

Brudparet gjorde magnifik sorti i en motorbåt, dekorerad med blommor och girlanger. I aktern hängde en skylt med texten “Nygifta”.

Medan pappa Bertil och mamma Jill Bernadotte af Wisborg vinkade adjö till sin son som nu tagit steget in i äktenskapets trygga hamn, kysste Edward sin vackra hustru. Nu skulle de äntligen få rå om varandra på tu man hand!

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Av Åsa Bönnelyche
Foto: All Over Press

Annons