Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Emma på romantiskt bröllop – utan Carl Philip

21 nov, 2008, 14:02 
AvRed Aktionen
I helgen gick ännu ett societetsbröllop av stapeln. Denna gången var det Filippa Hagman som sade ja till sin Oscar Forsberg. Emma Pernald var på plats med Carl Philip lös med sin frånvaro...
Annons

Av: Adrienne Bönnelyche Foto: Charles Hammarsten

Dimman låg som ett romantiskt skimmer över Seglora kyrka lördagen den 8 november när prinsessan Madeleines väninna Filippa Hagman sade ja till sin Oscar Forsberg.

Tända marschaller lyste upp höstmörkret, men allra starkast strålade förstås bruden i snövit klänning. Bröllopsceremonin följdes av middag och fest på Högloftet.

Efter en oförglömlig kväll reste de nygifta på bröllopsresa till Maldiverna.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
Bröllopsparet Filippa Hagman och Oscar Forsberg
Filippa Hagman och Oscar Forsberg förlovade sig för ett år sedan och nu var det dags att befästa kärleken för evigt. Paret träffades på Morgan Stanley i London där de båda arbetar.
Emma Pernald kom utan sin prins till Seglora. Hon gjorde i stället sällskap med Carl Philips Lundsbergkamrat Axel Bodén och hans hustru Estelle, född von Schinkel, som gifte sig för sex månader sedan.
Birgitta Hasselquist har dottern Louise (Hasselquist), kungavännerna Fredrik och Carola Gottlieb är föräldrar till Louise Gottlieb.
Annons
Tärnorna Isabelle Brummer, Caroline Leksell, Tin-Tin Rosén och Elinore Sylwander bar klänningar i brunt.
Brudgummens föräldrar Pia och Sven Forsberg hoppas att Oscar och Filippa snart flyttar hem från London.
Prinsessan Madeleines bästa väninna Louise ”Lussan” Gottlieb och Gustav Thott är nästa par att befästa sin kärlek.
Prinsessväninnan Stephanie af Klercker och Ludvig Dahlqvist.
Norske skådespelaren Jon Skolmen, känd från Lasse Åbergs lm ”Sällskapsresan”, kom från Oslo med sin hustru Elisabeth, som är släkt med brudgummen.
Annons